Сергій Жадан і Христина Соловій у смокінгу та сукні запросили фанатів на важливу подію: “Одружуйтесь”

Одна з найобговорюваніших пар останнього року знову натякнула на свій таємний роман. Принаймні, так вважають підписники та прихильники Христини Соловій і Сергія Жадана

Не так давно у мережі почали обговорювати ймовірний роман відомого українського музиканта та поета Сергія Жадана та співачки Христини Соловій. Публіка випадково заскочила зіркову пару на побаченні, втім після цього знаменитості не давали коментарі щодо свого особистого життя. Хай там як, але тепер знаменитості почали набагато частіше з’являтись на публіці разом.

Сергій Жадан і Христина Соловій – роман

Так, наприклад, нещодавно артисти підігріли чутки про свої таємні стосунки. На особистій сторінці Сергія Жадана у соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова публікаці. У свіжому відео музикант і поет у компанії співачки Христини Соловій анонсував майбутню подію – презентацію артбуку “Птах”, яка відбулась в українській столиці.

Публіка почала підозрювати Соловій і Жадана у таємному романі після їхнього побачення
Публіка почала підозрювати Соловій і Жадана у таємному романі після їхнього побачення

Зірковий дует в ошатних образах, чорному класичному костюмі та червоній яскравій сукні, запросили своїх шанувальників на культурну подію до Києва. Знаменитості повідомили всі деталі та зазначили, що з нетерпінням чекають на зустріч зі своїми шанувальниками. Хоча допис в Інстаграмі Сергія Жадана був присвячений саме літературній зустрічі, у коментарях публіка обговорила зовсім іншу тему.

Так, підписники артиста та його зіркової колеги жартома зазначили, що їм здалось, ніби вони з Христиною Соловій вже запрошують шанувальників на своє весілля. Крім того, у коментарях до свіжого відео шанувальники знаменитостей зазначили, що їм з кожним разом все більше й більше здається, ніби артисти таємно зустрічаються.

Христина Соловій і Сергій Жадан звернулись до публіки та запросили на важливу для себе подію
Христина Соловій і Сергій Жадан звернулись до публіки та запросили на важливу для себе подію

Нагадаємо, що перші чутки про ймовірний роман Сергія Жадана та Христини Соловій з’явились декілька місяців тому. Тоді зіркову пару заскочили на прогулянці у парку, коли вони тримались за руку. Знаменитості відмовились коментувати своє особисте життя та всіляко намагаються уникати запитань про це від журналістів і публіки.

Популярне

Схожі статті

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.

Шикарний десерт, який подобається абсолютно всім: шоколадний торт із нехитрих продуктів. До чаю – ідеально!

Спробуйте шоколадний десерт, який пасуватиме як на свято, так і на кожен день. Готується він просто та швидко, а смак нагадає відомий торт "Захер".

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.