Світлана Лобода подарувала будинок медсестрі, яка залишилася без даху над головою: “Це велике свято”

Світлана Лобода вирішила допомогти сім'ї звичайних українців, які залишилися без даху над головою. Співачка профінансувала будівництво будинку.

Українська співачка Світлана Лобода не припиняє дивувати публіку своїми благодійними справами. На цей раз артистка вирішила допомогти звичайній медсестрі, чий будинок знищили окупанти.

21 березня 2022 року будинок медсестри “Охматдиту” Олени в селі Шпитьки під Києвом згорів через влучання осколу російського “Граду”. Дерев’яна будівля миттєво зайнялася і згоріла дотла ще до того, як приїхали пожежники. Олена з чоловіком та малолітньою донькою залишалася без даху над головою.

Про цю історію співачка Світлана Лобода почула з новин. Артистка пройнялася долею звичайної медсестри і вирішила їй допомогти. Лобода організувала і профінансувала будівництво нового будинку для цієї сім’ї. Наразі будинок вже побудований.

Світлана Лобода подарувала будинок медсестрі, яка залишилася без даху над головою
Світлана Лобода подарувала будинок медсестрі, яка залишилася без даху над головою

Як повідомляє пресслужба Світлани Лободи, на будівництво будинку було витрачено 2 мільйони гривень. Кошти на благодійність співачка взяла з виручених грошей під час гастрольного туру Німеччиною, а також використала кошти, отримані з  із прослуховувань свого нового альбому “Made in U”. Долучився до збору і благодійний фонд  “SaveHome”, з яким співпрацює Лобода. Фонд виділив 400 тисяч гривень.

Будинок збудовано і сьогодні для мене це велике свято, я дуже щаслива!

, – прокоментувала Світлана Лобода.

Світлана Лобода подарувала будинок медсестрі, яка залишилася без даху над головою
Світлана Лобода подарувала будинок медсестрі, яка залишилася без даху над головою

Варто відзначити, що це далеко не перша благодійна справа Світлани Лободи. Співачка з 24 лютого 2022 року регулярно фінансово допомагає як ЗСУ, так і постраждалим у війні українцям. Відомо, що найбільше Лобода допомагає місту Ірпінь, в якому вона народилася і виросла. Співачка профінансувала відновлення дитячого садка, а також відновлення ряду будинків, які постраждали від обстрілів зі сторони окупантів.

Нагадаємо, Світлана Лобода до 24 лютого 2022 року довгий час жила і працювала у росії. Та після початку повномасштабної війни в Україні артистка назавжди покинула країну-агресорку і виступила проти війни.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.