“Це потрібно”: Горбунов відповів, чому 20-річний син Осадчої живе у США і ще не бував у військкоматі в Україні

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов відповів на запитання про старшого сина своєї дружини Катерини Осадчої. За словами знаменитості, є причини, чому юнак не повертається в Україну

Юрій Горбунов у нещодавньому інтерв’ю для Аліни Доротюк відповів на чимало питань, які вже давно цікавили публіку. Зокрема, знаменитість висловився про старшого сина своєї дружини Катерини Осадчої, якого вона народила у шлюбі з першим чоловіком. Нині юнак живе та навчається за кордоном, через що до зіркового подружжя було чимало питань.

Чимало користувачів мережі серйозно обурювалися через те, що 20-річний хлопець у часи повномасштабної війни не перебуває на території рідної країни та не йде боронити Батьківщину на фронт. Юрій Горбунов вирішив розставити всі крапки над “і” та пояснити, в чому причина їхнього з дружиною рішення.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча та її старший син Ілля
Відома українська телеведуча Катерина Осадча та її старший син Ілля

Журналістка Аліна Доротюк поцікавилась у свого гостя, як він ставиться до закидів щодо свого названого сина. Юрій Горбунов зазначив, що українці під час повномасштабної війни чомусь постійно намагаються звинуватити інших у всьому. Знаменитість зауважив, що син Катерини Осадчої за кордоном не просто відсиджується, а здобуває освіту.

“Комусь тригерить, а комусь це потрібно, хтось цим займається і хтось це роздмухує”, – прокоментував ситуацію відомий український шоумен і ведучий.

Крім того, додав знаменитість, він впевнений, що підтримують хейт “втомлені люди”. Втім, Юрій Горбунов часто бачить, як спочатку люди починають скандал, а вже наступного дня починають вибачатись за свої різкі слова та дії.

Юрій Горбунов висловився про сина Катерини Осадчої, який перебуває за кордоном
Юрій Горбунов висловився про сина Катерини Осадчої, який перебуває за кордоном

Сам Юрій Горбунов, за особистим зізнанням, давно перебуває на військовому обліку. Разом з тим, він впевнений, що користі від нього набагато більше саме в тилу. Втім, зазначив Горбунов, якщо з’явиться потреба, не буде шукати способів уникнути фронту.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.