39-річна “неангелка” Слава Камінська виставила вагітний живіт на 7 місяці: “Що ви знаєте про черешню?”

Слава Камінська полюбляє інтригувати підписників власної сторінки в Інстаграмі різними загадками. Нині черга дійшла до вагітного живота й черешні. Як це пов'язано? Читайте далі.

Слава Камінська покинула Україну, щойно почали бомбити Київ. Повертатися назад до столиці не планує. Натомість завела собі роман з таємним прихильником. Співачка час від часу виставляє світлини з коханим в мережу, але обличчя чоловіка ретельно приховує за масками знаменитостей чи казкових героїв.

У серпні “неангелка” вирішила зайнятися здоровим харчуванням й завела мову про черешні. Зірка поцікавилася у прихильників, хто з них любить черешні, чим викликала в коментах жваву дискусію з приводу мелітопольських і не мелітопольських ягід.

Люди так захопилися, що не відразу помітили, що пост проілюстровано світлиною в купальнику. Роздягнутою Камінською навряд чи когось здивуєш. Та й на Тенерифі молодичка може дозволити собі відтягнутися. А от що з-під тонкої сіточки тканини просвічує величезний живіт приблизно на 7-8-ий місяць вагітності, це і справді приголомшливо.

Повірити, що Слава наїла такий величезний животик фруктами, неможливо. Тож виходить інший варіант – 39-річна знаменитість чекає на третю дитину. Та, знаючи пристрасть Камінської до Фотошопу, ця інформація може виявитися й фейковою. Не виключено, що одеситка вирішила пожартувати з фоловерів ось таким дивним чином. Чи, як відзначив хтось із коментаторів:

“Славі треба хоч якось підтримувати славу”.

На цей час артистка виховує синочка Леонарда та донечку Лауру. Жінка народила грудневих дітей від пластичного хірурга Едгара Камінського з мінімальною різницею у віці в один рік. Чи з’явиться у дітей братик або сестричка, чи Слава знову всіх надурила, дізнаємося вже зовсім скоро – восени.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.