Віддав останнє: з чим Арсен Мірзоян залишив першу дружину і синів, коли пішов від них до Тоні Матвієнко

Відомий співак Арсен Мірзоян прославився на "Голосі країни", де зустрів свою майбутню дружину Тоню Матвієнко. Заради неї чоловік пішов з родини.

Арсен Мірзоян до шлюбу зі співачкою Тонею Матвієнко вже був одружений. Перша дружина артиста Анна народила йому двох синів Влада і Артема. Коли Арсен пішов на шоу “Голос країни”, то познайомився там з Антоніною, яка також приймала участь в проєкті. Вона була незаміжня, але вже виховувала дорослу дочку Уляну.

На зйомках між Мірзояном і Матвієнко зародилась симпатія і дружба, але далі це ще довго не заходило. Пізніше в одному зі своїх інтерв’ю Тоня зізнавалась, що не збиралася і не хотіла руйнувати родину, однак почуття нікуди не зникли. Арсен розповідав, що вирішальним моментом став спільний тур музикантів, у який він запросив Антоніну із собою. Чоловік думав, що робити, чи варто взагалі щось робити та як сказати дружині про нове кохання:

Дав собі десь рік прожити з цим. Може, я передумаю, може, це несерйозно. І я зрозумів – все, приплили

, – казав Арсен в програмі “ЖВЛ”.

З чим Арсен Мірзоян залишив першу дружину і синів, коли пішов до Тоні Матвієнко
З чим Арсен Мірзоян залишив першу дружину і синів, коли пішов до Тоні Матвієнко

Співак прийняв рішення залишатись чесним перед собою і дружиною, щоб не робити нікому гірше. Новостворену зіркову пару охрестили розлучницею і зрадником, але вони попри все були разом. У 2016 році у них народилась спільна дочка Ніна, а через півтора роки закохані зіграли весілля.

Зі своєю першою дружиною Арсен Мірзоян зміг зберегти добрі товариські стосунки, підтримує зв’язок із дітьми, забирає їх до себе на канікули або просто в гості. Як виявилось, музикант повів себе по-чоловічому та з родини пішов ні з чим, віддавши все, що у нього було, також він виплачує аліменти.

З чим Арсен Мірзоян залишив першу дружину і синів, коли пішов до Тоні Матвієнко
З чим Арсен Мірзоян залишив першу дружину і синів, коли пішов до Тоні Матвієнко

Зараз Арсен і Тоня живуть разом з батьками співачки в будинку Ніни Матвієнко. Під одним дахом вони вже не перший рік і давно навчились уживатись всі разом. Ніна Митрофанівна дуже сумувала, коли донька з онучкою через війну виїхали за кордон, адже будинок спустішав, але вже зараз сім’я возз’єдналась.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.