“Спалюю мости”: Шоптенко прокоментувала стосунки зі скандальним Олегом Винником, який виїхав жити до Німеччини

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко висловилась про спілкування з Олегом Винником. Знаменитість зізналась, чи підтримує з ним зв'язок після початку повномасштабної війни

Олена Шоптенко, відома українська танцівниця та хореографиня, давно здобула свою популярність та завоювала кохання мільйонів шанувальників. Нещодавно зірка побувала в студії телепрограми “ЖВЛ”, де розповіла про чималу кількість цікавинок зі свого життя. Крім того, знаменитість прокоментувала ситуацію з Олегом Винником та зізналась, чи спілкується з ним після початку повномасштабного вторгнення.

2020 року на зніманнях “Танців із зірками” Олена Шоптенко танцювала в парі з Олегом Винником, тому ведучий шоу “ЖВЛ” Тімур Мірошниченко поцікавився, чи продовжує танцівниця підтримувати зв’язок з артистом. За словами Шоптенко, вона не бачилась із ним та навіть не спілкувалась з артистом, навколо якого горить чимало скандалів.

Олена Шоптенко у новому інтерв’ю висловилась про спілкування з Олегом Винником

Шоптенко зізналась, що їй сумно через всіх зірок, які показують себе з гіршої сторони у часи повномасштабної війни. Втім, додала хореографиня, з такими людьми їй зовсім не важко прощатись – вона це робить сміливо та швидко.

“У мене є така риса, я різко прощаюся з людьми. Іноді спалюю мости. Для мене це досить нормальна практика”, – зізналась у студії “ЖВЛ” Олена Шоптенко.

Нагадаємо, що відомий український співак і повелитель вовчиць Олег Винник зник з інформаційного простору разом із початком повномасштабного вторгнення. Пізніше з’ясувалось, що артист покинув межі рідної країни після 24 лютого минулого року. За словами знаменитості, він вирушив у Німеччину та залишився там жити задля лікування від хвороби, називати яку він не хоче.

Олена Шоптенко розповіла про спілкування з Олегом Винником

Разом з тим, артист пояснив, чому він не підтримував зв’язок із фанатами на особистій сторінці в Інстаграмі або будь-якій іншій соціальній мережі. За словами Олега Винника, в нього не було доступу до його блогів, через що він збирався судитись зі своїм колишнім менеджером і продюсером.