Донька Олі Полякової після скандалу з фотошопом показала ідеальну фігуру: за формами Маша перегнала свою маму

Не так давно хейтери буквально визвірились на доньку Олі Поляковою через те, що вона використовує фотошоп на своїх фотографіях. Тепер дівчина показала свою реальну фігуру

Відома українська співачка Оля Полякова зуміла досягти успіху не лише на сцені, але й в особистому житті. Знаменитість разом зі своїм коханим чоловіком Вадимом Буряковським виховують двох доньок. Старша донька зіркового подружжя Маша нині живе та навчається за кордоном. Втім, разом зі своєю знаменитою мамою дівчина нещодавно відвідала курорт за кордоном.

Після відпочинку дівчина разом з Олею Поляковою повернулась додому в Україну. Поки в університеті в дівчини літні канікули, вона подорожує різними країнами та має змогу насолодитись солодкими хвилинами у рідному домі. Так, Маша Полякова вирішила відпочити біля води та показати підписникам в Інстаграмі свій купальник.

Донька Олі Полякової показала, як виглядає її фігура без прикрас та фотошопу
Донька Олі Полякової показала, як виглядає її фігура без прикрас та фотошопу

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Маша Полякова опублікувала кадри, зроблені на шезлонгу біля води. Зіркова донька продемонструвала стильний купальник, який для неї пошили за особистими параметрами та попередніми замірами. Дівчина зазначила, що таке придбання, на її думку, обов’язкове для кожної дівчини. На опублікованих кадрах Маша Полякова насолоджується літнім сонцем у купальнику трендового крою. Знаменитість обрала доволі цікавий варіант бікіні.

Доньку Олі Полякової критикували за те, що вона використовує багато фотошопу
Доньку Олі Полякової критикували за те, що вона використовує багато фотошопу

Нагадаємо, що раніше Машу Полякову розкритикували за те, що вона дуже помітно відфотошопила свої фотографії. Втім, у відповідь на недоречні коментарі багатьох користувачів мережі інші зазначили, що 18-річна дівчина навряд чи захоче редагувати свої фото “на пустому місці”. Коментаторам вказали на відсутність такту через постійні зауваження з приводу фігури Маші Полякової.  А ось мама дівчини, відома українська співачка Оля Полякова, навіть повідомила, що збирається подати в суд на видання “Главред” через критику фігури її доньки.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?