Знайшов заміну Холостячці: в мережі обговорюють схожість нареченої Романа Свечкоренко зі Златою Огнєвіч

Роман Свечкоренко, психолог, який відомий за участю в другому сезоні шоу "Холостячка", одружився. Пара поділилася зворушливим весільними світлинами в своїх соцмережах. І поки одні підписники вітали новостворене подружжя, інші звертали увагу - вже вкотре - на схожість його нареченої на Холостячку, за серце якої Роман боровся на шоу - Злату Огнєвіч.

Учасник шоу “Холостячка-2”, один з його фаворитів та фіналістів Роман Свечкоренко, одружився зі своєю коханою. Його обраницею стала Валерія Чернецька, блогерка, яка молодша від нього на 10 років. Про відносини з дівчиною Роман заявив уже давно, і дівчина навіть зізнавалася, що отримала немало хейту в свою адресу – зокрема, через зовнішність, вік, татуювання.

В день весілля дівчина знову стала об’єктом обговорень, і річ не лише у тому, що притягувати увагу для нареченої – це звична справа. Користувачі мережі в черговий раз звернули увагу на те, що дівчина у весільному наряді дуже нагадує Холостячку 2-го сезону, в якому якраз і брав участь її обранець – Злату Огнєвіч.

Відома співачка обирала свою долю в другому сезоні шоу, і Роман Свечкоренко змагався за її серце доволі довго, хоч не обійшлося без пристрастей. Так, Роман навіть пішов із шоу, однак наприкінці несподівано повернувся – лише для того, щоб вже наступного випуску піти з нього вже назавжди.

Тепер прихильники як Огнєвіч, так і Свечкоренко підозрюють, що в нього залишився незакритий гештальт після стосунків зі співачкою. Наречена учасника шоу та психолога дійсно нагадує Злату.

Чи справді так уже схожі

Варто зазначити, що дівчат порівнювали і раніше. Про стосунки з дівчиною Роман оголосив майже після того, як покинув шоу. Вже тоді, коли психолог розсекретив свою кохану, підписники звернули увагу на зовнішню схожість дівчат. Темні очі та волосся, схожі пози на фотографіях – вже тоді Свечкоренко почали натякати, ніби він просто знайшов заміну Холостячці, з якою він хотів, але не зміг побудувати стосунки.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.