Оля Полякова відповіла, чому її чоловік-мільйонер Вадим Буряковський не захищає Україну: “Бронь пенсіонера”

Українська співачка Оля Полякова не стала мовчати і відповіла на критику щодо її чоловіка Вадима Буряковського, який не захищає країну на Сході.

Українська співачка Оля Полякова із тих знаменитостей, які не приховують своє особисте життя і максимально відверті з прихильниками. Крім того, Полякова – одна з небагатьох знаменитостей, які реагують на коментарі в соціальних мережах і відповідають на них.

Так, нещодавно Полякова зробила новий допис у своєму Інстаграм-блозі. Співачка оприлюднила відео свого виступу в Каннах. Там Оля в День Незалежності України заспівала свою нову пісню “Дякую”, яку присвятила військовим, волонтерам, медикам, працівникам ДСНС та іншим українцям, які працюють для пришвидшення перемоги.

Користувачі Мережі тут же почали коментувати відео і відмітила, що слова пісні та виконання дуже гарні.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Ця пісня найкраща”;
  • “Боже, я наревілася! Яка чудова пісня, яке щире виконання”;
  • “Потужна пісня, неймовірне виконання, – і кліп, і на концерті, і просто на вулиці. Браво, дякую Вам”;
  • “Дуже сильна пісня, і неперевершене виконання.”.

Та були і ті користувачі Мережі, які не впустили шанс “вколоти” Полякову. Так, у співачки запитали, чого її чоловік не служить в ЗСУ:

Оля, ваш чоловік в зсу, чи вже бронь пенсіонера?

Співачка не стала ігнорувати цей коментар і відповіла:

Яке вам діло до чужого чоловіка , знайдіть собі свого!

Оля Полякова відповіла, чому її чоловік-мільйонер Вадим Буряковський не захищає Україну
Оля Полякова відповіла, чому її чоловік-мільйонер Вадим Буряковський не захищає Україну

Варто відзначити, що чоловік Олі Полякової вже не призовного віку. Вадим Буряковський старший за свою зіркову дружину на 16 років і наразі йому 60. Чоловік дійсно не служить у ЗСУ та, коли почалася повномасштабна війна, Вадим пішов до ТРО і був на захисті Києва перші місяці війни.

Нагадаємо, Оля Полякова і Вадим Буряковський в шлюбі вже 19 років. Колись чоловік був мільйонером і саме він вклав чималенькі гроші в Полякову і допоміг їй пробитися у шоу-бізнес. Зараз справи Буряковського йдуть не так як раніше і основний дохід в сім’ю приносить Полякова.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.