В Мережі розсекретили нового бойфренда Даші Квіткової, який замінив Добриніна: теж “Холостяк”

Блогерку Дашу Квіткову запідозрили у стосунках з героєм шоу "Холостяк" і на це є всі підстави. Сама дівчина наразі тримає своє особисте життя у секреті.

Даша Квіткова – відома блогерка, а також ексдружина телеведучого Нікіти Добриніна. Вони були єдиною парою з української версії шоу “Холостяк”, які після закінчення проєкту змогли побудувати стосунки і одружилися. Вже через рік після одруження і закоханих народився син Лев. Та і цей союз виявився не довготривалим і в січні 2023 року подружжя оголосили про розлучення після трьох років шлюбу.

Як Камалія і Захур, Добринін і Квіткова, Клички та Кацуріни ділять дітей у статусі колишніх
Даша Квіткова і Нікіта Добринін розлучилися

Зараз Даша Квіткова приховує від аудиторії своє особисте життя. При цьому блогерка часто хизується подарунками та розкішними букетами квітів від так званого таємного залицяльника. І хоча Даша не розкриває ім’я свого прихильника, користувачі Мережі мають свої підозри, щодо того, хто зайняв місце Добриніна.

Так, користувачі Мережі підозрюють, що Даша Квіткова будує стосунки з героєм 11 сезону шоу “Холостяк” Михайлом Заливако. Ці чутки не безпідставні. Михайла та Дашу часто помічають в одній компанії. Крім того, чоловік, схоже, часто буває вдома у Квіткової, адже не раз публікував фото з ліфта будинку, де живе блогерка. Фото з цієї локації можна знайти і у Даші.

В Мережі розсекретили нового бойфренда Даші Квіткової, який замінив Добриніна
В Мережі розсекретили нового бойфренда Даші Квіткової, який замінив Добриніна

А нещодавно Михайла Заливако помітили на місці ДТП, яке 27 серпня спричинила Квіткова у Києві. За словами очевидців, дівчина поїхала на червоний сигнал світлофора, в результаті чого спричинила подвійне ДТП. У стресовій ситуації Даша, очевидно, зателефонувала саме Михайлу і він одразу приїхав на місце аварії. Чоловіка зафільмувала камера очевидців.

В Мережі розсекретили нового бойфренда Даші Квіткової, який замінив Добриніна
В Мережі розсекретили нового бойфренда Даші Квіткової, який замінив Добриніна

Нагадаємо, Михайло Заливако у фіналі шоу “Холостяк 11” обрав Анну Богдан. Закохані після проєкту почали жити разом і будували плани на майбутнє. Анні і Михайло навіть говорили про одруження та плани на дітей. Та влітку 2022 року пара оголосила про розставання, не назвавши причини розбрату. Зараз Михайло Заливако не коментує своє особисте життя.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.