В Мережі розсекретили нового бойфренда Даші Квіткової, який замінив Добриніна: теж “Холостяк”

Блогерку Дашу Квіткову запідозрили у стосунках з героєм шоу "Холостяк" і на це є всі підстави. Сама дівчина наразі тримає своє особисте життя у секреті.

Даша Квіткова – відома блогерка, а також ексдружина телеведучого Нікіти Добриніна. Вони були єдиною парою з української версії шоу “Холостяк”, які після закінчення проєкту змогли побудувати стосунки і одружилися. Вже через рік після одруження і закоханих народився син Лев. Та і цей союз виявився не довготривалим і в січні 2023 року подружжя оголосили про розлучення після трьох років шлюбу.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін розлучилися

Зараз Даша Квіткова приховує від аудиторії своє особисте життя. При цьому блогерка часто хизується подарунками та розкішними букетами квітів від так званого таємного залицяльника. І хоча Даша не розкриває ім’я свого прихильника, користувачі Мережі мають свої підозри, щодо того, хто зайняв місце Добриніна.

Так, користувачі Мережі підозрюють, що Даша Квіткова будує стосунки з героєм 11 сезону шоу “Холостяк” Михайлом Заливако. Ці чутки не безпідставні. Михайла та Дашу часто помічають в одній компанії. Крім того, чоловік, схоже, часто буває вдома у Квіткової, адже не раз публікував фото з ліфта будинку, де живе блогерка. Фото з цієї локації можна знайти і у Даші.

В Мережі розсекретили нового бойфренда Даші Квіткової, який замінив Добриніна

А нещодавно Михайла Заливако помітили на місці ДТП, яке 27 серпня спричинила Квіткова у Києві. За словами очевидців, дівчина поїхала на червоний сигнал світлофора, в результаті чого спричинила подвійне ДТП. У стресовій ситуації Даша, очевидно, зателефонувала саме Михайлу і він одразу приїхав на місце аварії. Чоловіка зафільмувала камера очевидців.

В Мережі розсекретили нового бойфренда Даші Квіткової, який замінив Добриніна

Нагадаємо, Михайло Заливако у фіналі шоу “Холостяк 11” обрав Анну Богдан. Закохані після проєкту почали жити разом і будували плани на майбутнє. Анні і Михайло навіть говорили про одруження та плани на дітей. Та влітку 2022 року пара оголосила про розставання, не назвавши причини розбрату. Зараз Михайло Заливако не коментує своє особисте життя.