Зірка “Сватів” Анна Кошмал прокоментувала розлучення з чоловіком після чотирьох років шлюбу: “Жінка обирає”

Відома українська акторка Анна Кошмал вже чотири роки знаходиться в офіційному шлюбі. Весь цей час дівчина приховує від публіки свого чоловіка.

Анна Кошмал – відома українська акторка, яка здобула особливу популярність завдяки серіалу “Свати”, де вона зіграла онучку-підлітка Женьку. Зараз Анна продовжує зніматися в українському кіно та веде активне світське життя. А ось своє особисте життя дівчина тримає у секреті. Відомо, що Анна вийшла заміж у 2017 році і має сина Мишка, якому вже 5 років.

Як виглядає син Анни Кошмал

За 4 роки шлюбу Кошмал жодного разу не з’явилася зі своїм чоловіком на публіці і не опублікувала жодного знімку з ним. Можливо саме через це у Мережі з’явилися чутки, що акторка розлучилася зі своїм чоловіком. Дівчину засипали питаннями про розлучення з коханим у її Інстаграм-блозі і вона вирішила розвіяти ці чутки.

А хто сказав, що я розлучилася з чоловіком? Чи я чогось не знаю?

, – пожартувала акторка.

Зірка Сватів Анна Кошмал прокоментувала розлучення з чоловіком після чотирьох років шлюбу

Також Анна відповіла й на інші питання, щодо її стосунків з чоловіком. Так, дівчина зізналася, що саме вона стала інціаторкою початку відносин з чоловіком.

   Я вважаю, що жінка обирає чоловіка, а не навпаки

, – зазначила Анна.

Зірка Сватів Анна Кошмал прокоментувала розлучення з чоловіком після чотирьох років шлюбу

Чим відома Анна Кошмал

Анна Кошмал – одна з найвідоміших акторок України. Першою серйозною роллю дівчини стала роль Женьки у культовому серіалі “Свати”. Дівчина перевтілилася у підлітка з важким характером і ексцентричною зовнішністю, хоча в реальному житті вона повна протилежність своєї героїні. Анна Кошмал вже багато років не їсть продукти тваринного походження, практикує йогу та медитації і вцілому дуже щира та відкрита дівчина.

Крім “Сватів”, Кошмал ще знімалася у популярних українських серіалах “Сашка”, “Хороший хлопець”, “Село на мільйон”.

Анна Кошмал в серіалі Свати

До слова, Анна Кошмал стала однією із небагатьох акторів серіалу “Свати”, які після початку повномасштабної війни підтримали Україну. Дівчині навіть довелося розірвати стосунки зі своїми серіальними бабусею та дідусем Тетяною Кравченко та Федором Добронравовим. Як відомо, наразі вони живуть і працюють в росії і відкрито підтримують російську владу.