Катя Репяхова вразила сумою, яку Віктор Павлік зібрав на благодійному концерті для ЗСУ: цифра з шістьма нулями

Дружина відомого українського артиста Віктора Павліка Катя Репяхова похвалилася результатом недавнього благодійного концерта артиста. Павліку вдалося зібрати для українських захисників понад мільйон гривень.

Відома блогерка та дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поділилася результатом благодійних заходів, які проходили у Трускавці за участі її зіркового чоловіка. Так, дівчина у своєму Інстаграм-блозі опублікувала переписку з організаторкою благодійного заходу. Там, жінка повідомила Репяховій, що на концерті було зібрано майже 1,5 млн гривень.

Зібрали 1454 000 гривень. Без Віктора Франковича ми б цього не зробили

, – написала організаторка благодійного заходу.

Катя Репяхова вразила сумою, яку Віктор Павлік зібрав на благодійному концерті для ЗСУ
Катя Репяхова вразила сумою, яку Віктор Павлік зібрав на благодійному концерті для ЗСУ

До слова, Віктор Франкович неодноразово брав участь і різних благодійних заходах, спрямованих на збір коштів для ЗСУ та ніколи не виносив це на публіку.

Нагадаємо, Катя Репяхова – четверта дружина українського співака Віктора Павліка. Дівчина молодша за свого обранця аж на 29 років. Стосунки Каті і Віктора Франковича почалися ще тоді, коли співак був у шлюбі зі своєю третьою дружиною Лорою Созаєвою. Репяхова деякий час була у статусі коханки. Цікаво, що Павлік зробив Катю своїм концертним директором, таким чином, його коханка завжди була поруч з ним.

У 2019 році Павлік все ж наважився на розлучення з Лорою Созаєвою, а вже через рік він повів під вінець Катю Репяхову. У 2021 році у подружжя народився син Михасик. Для Павліка це вже четверта дитина.

Катерина Репяхова відповіла на запитання про особисте життя та одруження з чоловіком Віктором Павліком
Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка

Незважаючи на постійних хейт у свій бік у Мережі, зіркове подружжя запевняють, що вони щасливі разом і різниця у віці ніяк не заважає їм у сімейному житті. Крім того, Репяхова зізнається, що вони з Павліком планують ще мінімум один раз стати батьками. За словами Каті, вона вже готова до другою вагітності, а от Віктор Франкович поки що вагається і не наважується на поповнення. Та з народженням дітей зіркове подружжя затягувати точно не будуть і в найближчому майбутньому подарують маленькому Михасику сестричку.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.