Гроші не пахнуть. Поки Ольга Сумська прославляє Україну, її дочка Тоня Паперна будує акторську кар’єру в росії

Старша донька Ольги Сумської, Антоніна Паперна, продовжує жити та працювати в росії. Нещодавно з'явилась інформація про вихід нового серіалу, де дівчина зіграє головну роль

На сайті “Кино-Театр.ру” опубліковано анонс нового серіалу “Холодна страва”.  Серед російських акторів помічена була Антоніна Паперна. Вона грає роль дівчини Дани – працівниці рекламного агентства. Героїня Паперної крутить роман з сином генерального директора та закохується в нього по самі вуха.

Антоніна Паперна продовжує будувати творчу кар'єру 
Антоніна Паперна продовжує будувати творчу кар’єру

Антоніна Паперна продовжує будувати творчу кар’єру

Сама дівчина, з 24 лютого 2022 року, дотримується режиму тиші стосовно ситуації в її рідній країні. Ольга Сумська практично не згадує в соціальних мережах свою старшу доньку. Вона навіть не відреагувала на її новий проект. Адже хизуватись кар’єрою своєї доньки в росії наразі точно не на часі, і це може обернутись для родини Сумських серйозними проблемами.

Антоніна Паперна з чоловіком та донькою
Антоніна Паперна з чоловіком та донькою

Але правди ніде діти. Антоніна Паперна щасливо проживає в росії. Вона молода мама, що виховує прекрасну донечку. Чоловік, популярний російський актор, Володимир Яглич, також продовжує будувати свою кар’єру.

Нагадаємо, що 27 лютого 2022 року померла бабуся Тоні, Галина Іванівна. Попри близькі стосунки в дитинстві, зіркова онучка не простилася з бабусею. Ба більше, з березня 2022 року Антоніна заблокувала свій особистий профіль в інстаграм для перегляду користувачам з України.

Ольга Сумська з мамою та доньками
Ольга Сумська з мамою та доньками

Ольга Сумська декілька разів намагалась виправдати мовчання старшої доньки. Антоніна Паперна, зі слів мами, просто хвилюється за свою родину, свою доньку, тому не може відверто говорити про різні речі.

Але вчинки можуть сказати навіть більше. Гроші дійсно не пахнуть, тому і нові серіали, нові проєкти, нові можливості, хай навіть в росії, Антоніна Паперна не збирається відкидати.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.