“Син в Києві, доньки в Празі”: Марічка Падалко розповіла, чому розділила дітей по різних країнах

На днях популярна українська телеведуча Марічка Падалко прийняла участь в конференції, яку організувало Міністерство Освіти та Науки України, разом з UNICEF

Марічка Падалка не лише популярна телеведуча, але перед усім багатодітна мама. В неї троє діток. Син, майбутній випускник, та двоє донечок. Як запрошена гостя жінка вирішила привернути увагу до дітей-підлітків, як будуть повертатись в Україну та наступного навчального року знову іти в наші школи.

Марічка Падалко розповіла про своїх дітей

Марічка Падалко розповіла про своїх дітей
Марічка Падалко розповіла про своїх дітей

Для неї дана тематика досить актуальна. Адже дві донечки наразі перебувають в Празі та будуть відвідувати навчальні заклади саме там. Багато діток, які наразі перебувають за кордоном, мають бажання повернутись в рідні стіни, до знайомих вчителів та до свого оточення.

“І я ще не зустріла жодного, принаймні в Києві, хто б сумував, що повернувся. Найчастіше таких зустрічала з Німеччини. Можливо, у вас інший досвід”

За словами Марічки, літо 2024 року стане бумом для школярів різного віку, які все ж таки повернуться в рідні школи. І тому потрібно робити все можливе для того, щоб зустріти нових учнів.

Також вона відмітила, що жодних питань щодо вступної кампанії в 2024 році на законодавчому рівні не приймалось. Тому рекомендує батькам випускників не звертати увагу на різні публікації в інтернеті, а лише чекати офіційної інформації.

Марічка Падалко розповіла про своїх дітей
Марічка Падалко розповіла про своїх дітей

Зазначимо, що доньки української телеведучої Марічки Падалко ще на початку весни 2022 року виїхали до Праги та продовжують жити там і далі. Батьки спілкуються з ними виключно через соціальні мережі та відео дзвінки. А ось син телезірки закінчувати 11 клас збирається в рідному місті.

В цілому Марічка Падалка була задоволена конференцією та з радістю прийме запрошення і наступного разу.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.