“Син в Києві, доньки в Празі”: Марічка Падалко розповіла, чому розділила дітей по різних країнах

На днях популярна українська телеведуча Марічка Падалко прийняла участь в конференції, яку організувало Міністерство Освіти та Науки України, разом з UNICEF

Марічка Падалка не лише популярна телеведуча, але перед усім багатодітна мама. В неї троє діток. Син, майбутній випускник, та двоє донечок. Як запрошена гостя жінка вирішила привернути увагу до дітей-підлітків, як будуть повертатись в Україну та наступного навчального року знову іти в наші школи.

Марічка Падалко розповіла про своїх дітей

Марічка Падалко розповіла про своїх дітей

Для неї дана тематика досить актуальна. Адже дві донечки наразі перебувають в Празі та будуть відвідувати навчальні заклади саме там. Багато діток, які наразі перебувають за кордоном, мають бажання повернутись в рідні стіни, до знайомих вчителів та до свого оточення.

“І я ще не зустріла жодного, принаймні в Києві, хто б сумував, що повернувся. Найчастіше таких зустрічала з Німеччини. Можливо, у вас інший досвід”

За словами Марічки, літо 2024 року стане бумом для школярів різного віку, які все ж таки повернуться в рідні школи. І тому потрібно робити все можливе для того, щоб зустріти нових учнів.

Також вона відмітила, що жодних питань щодо вступної кампанії в 2024 році на законодавчому рівні не приймалось. Тому рекомендує батькам випускників не звертати увагу на різні публікації в інтернеті, а лише чекати офіційної інформації.

Марічка Падалко розповіла про своїх дітей

Зазначимо, що доньки української телеведучої Марічки Падалко ще на початку весни 2022 року виїхали до Праги та продовжують жити там і далі. Батьки спілкуються з ними виключно через соціальні мережі та відео дзвінки. А ось син телезірки закінчувати 11 клас збирається в рідному місті.

В цілому Марічка Падалка була задоволена конференцією та з радістю прийме запрошення і наступного разу.