Надія Мейхер вирішила розпочати життя з чистого аркуша: зірка видалила всі пости в Інстаграмі, окрім одного

Надія Мейхер – особа різнобічна. Протягом творчої кар'єри співала, танцювала, писала вірші, малювала, створювала одяг. Схоже, зірка й досі не визначилася з напрямком шляху в житті.

У 41 рік Надія Мейхер вирішила розпочати життя з чистого аркуша і видалила всі пости, які викладала до цього в Інстаграм. Тепер на сторінці зірки в соцмережі, на яку підписано 330 тисяч осіб, можна побачити лише одне відео.

Співачка, вбрана в сукню-халат і з боа на шиї, крокує доріжкою кафе “Де Анатолія”, нічого не пояснюючи підписникам. У відео лунає жвавий східний мотив і в якісь моменти з’являється чорна рамка. Напевно, таким чином Надя вирішила попрощатися з минулим життям й обрати інший шлях у майбутньому.

Фоловери закидали зірку сердечками й компліментами на кшталт “красуня”, “жіночна”, “ефектна”, “елегантна” тощо. Але жоден шанувальник не поцікавився, куди поділися попередні світлини артистки.

Де перебуває Надія Мейхер

З приводу місця перебування колишньої підопічної Костянтина Меладзе точиться чимало розмов. Називаються абсолютно різні локації. З певністю можна сказати хіба що про те, що уродженка Хмельниччини абсолютно точно не в Україні.

Надія Мейхер з чоловіком-росіянином

Географію пересування зірки можна простежити за публікаціями в пресі. Так, лише за кілька останніх місяців Мейхер була помічена в Болгарії, Німеччині, Італії, де давала концерти й робила фотосети.

Та блогер Богдан Беспалов на початку серпня просто зазирнув у обліковий запис знаменитості в Інстаграмі та виявив, що він розташований у росії. Отже, найімовірніше, Надія з чоловіком Михайлом Уржумцевим, з яким мають двох спільних донечок, перебувають таки на території рф. Тепер стає зрозумілим, чому зірка так раптово видалила всі світлини з акаунту в Instagram.