Як рідний татусь: Даша Кацуріна показала, як Дантес проводить час з її дітьми – миє, переодягає і гуляє

Рестораторка і дизайнерка Даша Кацуріна показала, як мило проводить час з її дітьми її новий бойфренд Володимир Дантес. Співак, який раніше не хотів дітей, поводить себе, як справжній татко.

Відомий український співак Володимир Дантес багато років позиціонував себе, як чайлфрі – людина, яка свідомо відмовляється від народження дітей. Чоловік був 7 років у шлюбі зі співачкою Надією Дорофєєвою і відверто заявляв, що не хоче ставати батьком. Та зараз життя Дантеса кардинально змінилося, адже він будує стосунки з жінкою, яка має двох маленьких дітей.

Так, нова дівчина Володимира Даша Кацуріна має 7-річну доньку Олександру і 2-річного сина Івана. Тож Дантес тепер змушений проводити час з дітьми, хоче він того, чи ні.

Та дивлячись на кадри того, як співак поводить себе з малюками, важко повірити, що колись він не хотів ставати батьком і начебто не любив дітей.

Так, нещодавно Даша Кацуріна у своєму Інстаграм-блозі показала, як Дантес купає у ванній її 2-річного сина. Співак знайшов підхід до малюка і, купаючи, грався з хлопчиком.

Даша Кацуріна показала, як Дантес проводить час з її дітьми
Даша Кацуріна показала, як Дантес проводить час з її дітьми

Після водних процедур Вова, Даша і двоє дітей поїхали на справжній сімейний відпочинок у боулінг.

Даша Кацуріна показала, як Дантес проводить час з її дітьми
Даша Кацуріна показала, як Дантес проводить час з її дітьми

До слова, в недавньому інтерв’ю Дантес відповів на питання, чи змінив він свою думку, щодо власних дітей. Так, співак заявив, що “діти – це класно”, але при цьому, це ще й дуже складно. Дантес зізнається, що власних дітей з Кацуріною поки не планує, адже зараз і так складно виховувати дітей Даші від першого шлюбу.

Нагадаємо, через півроку після розлучення з Дорофєєвою Дантес оголосив про стосунки з Дашею Кацуріною, яка є колишньою дружиною ресторатора Михайла Кацурін. Це той самий Кацурін, заради якого Дорофєєва покинула Дантеса. Тож, в кінцевому результаті вийшло так, що дві сімейні пари просто помінялися партнерами.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними
Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Майже рік Дантес і Кацуріна будували стосунки на відстані, адже Даша після повномасштабного вторгнення переїхала з дітьми до Польщі. Та нещодавно рестораторка заявила, що повертається в Україну і шукає для оренди велику квартиру, в якій будуть жити вона, Дантес та діти.

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.