Аліна Гросу показала свій реальний голос без автотюну і фонограми: зовсім не вміє співати (Відео)

Відома українська співачка Аліна Гросу оприлюднила відео, на якому начебто показала свій реальний голос без автотюну. Користувачі Мережі були вражені самоіронією артистки.

Аліна Гросу – відома українська артистка, чия кар’єра почалася ще у віці чотирьох років. Публіка добре пам’ятає веселу, кучеряву дівчинку, яка співала “Маленьку бджілку” і “Рушничок”. Та “маленька бджілка” вже давно виросла і співає зовсім інші пісні.

Зараз Аліні Гросу 27 років, вона розвиває свою співочу кар’єру, а також пробує себе у кіно. Нещодавно співачка переїхала у США на навчання і підвищення вокальної та акторської кваліфікації.

Аліна Гросу виграла в лотерею
Аліна Гросу показала свій реальний голос без автотюну і фонограми

На днях співачка анонсувала вихід своєї нової пісні “Звичка”. Гросу оприлюднила невеличкий шматочок пісні, а прихильники вже встигли записати на це кавер. Гросу вибрала найсмішніше виконання своєї пісні і підставила під своє відео.

Мій голос без автотюну.

8 премʼєра пісні. Вже доступне попереднє замовлення

, – жартівливо підписала відео Гросу.

Користувачі Мережі оцінили жартівливе відео співачки у коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Без автотюна мабуть, навіть краще”;
  • “Ну нарешті,ваш справжній голос”;
  • “Дуже личить Вам рудий колір волосся!”;
  • “Оцю версiю хочу дуетом”;
  • “Якось не дуже”.

Нагадаємо, останнім часом Аліна Гросу отримує багато критики у свій бік. Зокрема через те, що виїхала з України в США. Так, артистку звинувачують, що вона любить свою країну на відстані. Та сама співачка запевняє, що перші 10 місяців від початку повномасштабної війни вона була в Україні та присвятила себе благодійній і волонтерській діяльності. І навіть зараз, живучи в Америці, вона продовжує займатися благодійністю.

Аліна Гросу через 9 місяців війни залишила Україну
Аліна Гросу через 9 місяців війни залишила Україну

Варто відзначити, що після початку повномасштабної війни в Україні Аліна Гросу розійшлася зі своїм бойфрендом Романом Полянським, який є російським актором. Співачка не стала називати причину розставання, та ймовірно політика тут зіграла важливу роль. Сам Полянський повернувся у росію, хоча пару років до повномасштабного вторгнення жив в Україні.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.