“Я обожнюю жінок”: Віра Брежнєва висловилася вперше після зникнення з її життя чоловіка Костянтина Меладзе

Відома українська співачка Віра Брежнєва не говорить про проблеми в шлюбі з Костянтином Меладзе, хоча публіка давно підозрює, що між ними не все добре.

Після 24 лютого 2022 року Віра Брежнєва публікує в своєму Інстаграм-блозі багато сумних думок. До повномасштабного російського вторгнення співачка багато років жила і працювала в росії, однак після вона розірвала всі зв’язки з цією країною та почала займатись волонтерською діяльністю на допомогу українцям. Вона навіть заспівала українською. Чоловік артистки, композитор Костянтин Меладзе, мовчить з приводу своєї позиції. Фанати підозрюють, що пара могла зайняти різні сторони у цьому питанні і через це зіркове подружжя більше не з’являється разом на публіці та навіть в Мережі.

Віра Брежнєва більше не згадує про чоловіка Костянтина Меладзе в своєму житті

Віра Брежнєва не коментує своє особисте життя, однак про розлучення з Меладзе заговорили ще влітку 2022 року. При цьому кілька місяців тому екс-віагра публічно адресувала зворушливі слова своєму чоловіку на 20-річчя музичної кар’єри, яка почалась з її вступу в гурт “Віа Гра”:

Окрема подяка найкращому продюсеру, композитору Костянтину Меладзе за чудові пісні, за допомогою яких я можу з вами спілкуватися… Від серця до серця. Скільки всього ми зробили за 20 років…

– писала тоді Віра.

Віра Брежнєва висловилася вперше після зникнення з її життя чоловіка Костянтина Меладзе

Зараз же зірка зайнята концертами і роботою. Брежнєва має власний косметичний бренд і готується презентувати нові продукти. Про це стало відомо з її Інстаграм-блогу. Знаменитість показала один з нових кадрів для фотосесії бренду і написала:

Я обожнюю жінок, обожнюю робити продукти для них, обожнюю дарувати настрій, обожнюю радісні посмішки, обожнюю сама посміхатись

Віра Брежнєва висловилася вперше після зникнення з її життя чоловіка Костянтина Меладзе

Нагадаємо, роман Меладзе і Брежнєвої закрутився за спиною у першої дружини композитора Яни Сумм. Зарази союзу зі співачкою продюсер залишив родину з трьома дітьми, але колишня не тримає зла на Костянтина і не заважає йому спілкуватися зі спільними спадкоємцями.