Санта Дімопулос відправила 4-річну доньку до приватної школи в Дубаї: коштує більше півмільйона гривень на рік

Діти підростають і завдають батькам проблем із вибором навчального закладу. Ось і донечці Санти Дімопулос усього 4 рочки, а довелося здавати до Швейцарської школи в Дубаї.

Родина колишньої “віагрівки” Санти Дімопулос після початку повномасштабної агресії виїхала з України у пошуках більш безпечного місця. За останні півтора року встигли пожити з дітьми в Італії, Франції, Монако, Іспанії. Та остаточно заякорилися в Дубаї. Знаменитість пояснила це потребами бізнесу чоловіка.

Софійка

Про те, що сім’я Ігоря Кучеренка має намір затриматися в ОАЕ надовго, свідчить запис 4-річної донечки до школи. Навчальний заклад для Софійки обирали дуже ретельно. Матуся похвалилася, що тепер її молодша дитина відвідуватиме Швейцарську наукову школу.

“Не можу повірити. Вперше до школи”, – радіє співачка.

Софійка відвідуватиме школу в Дубаї

Навчання у дубайському філіалі ведеться двома мовами, а діток туди приймають з 3-річного віку. На сайті закладу зафіксовано плату за навчання – 15 тис. доларів. Це більш ніж 500 тисяч гривень. Таку суму батькам доведеться сплачувати щороку.

Даніель

Та якщо маленькій Софійці доведеться приступити до навчання вперше, то її старший братик Даніель уже відгуляв випускний. Син Андрія Джеджули закінчив середній шкільний курс Nice International School і тепер має продовжити навчання в іншому закладі. Родині довелося підлаштовуватися під школярика й підшукувати житло в Ніцці, що навіть для таких багатіїв виявилося великою проблемою.

Даніель закінчив середню школу

Попервах турботлива матуся мала намір відправити сина-підлітка навчатися до Англії, та згодом передумала. Санта вирішила побути ще кілька років разом. Адже зовсім скоро Даніель подорослішає, в нього з’являться власні інтереси і буде вже не до спілкування з батьками.