Хочу взяти паузу: реперка Alyona Alyona зізналась що залишає співочу кар’єру та почне тривале лікування

Найближчим часом реперка Alyona Alyona з'являтись на публіці не планує. Дівчина ошелешила прихильників відвертим зізнанням, що бере паузу в роботі на тривалий час

Українська реперка Alyona Alyona повідомила про проблеми зі здоров’ям та необхідність термінового лікування та відновлення за кордоном.

На днях співачка опублікувала на своїй сторінці в інстаграм досить цікавий допис.

“Хочу взяти паузу”

Alyona Alyona бере відпустку від творчої кар’єри

Талановита співачка вирішила не відкривати публічно всі подробиці свого самопочуття. Вона лише зізналась в тому, що останні напружені місяці роботи з постійними поїздками з країни в країну, сильно виснажили її.

Alyona Alyona бере відпустку від творчої кар'єри 
Alyona Alyona бере відпустку від творчої кар’єри

Саме тому Alyona Alyona вирішила відкласти всі справи та серйозно зайнятись власним здоров’ям. Так, вона планує до грудня просто відпочивати, а перед новим роком присвяти себе творчості. Чи планує відновлювати концерти та записувати пісні з початку 2024 року дівчина не зізнається. Ба більше, так далеко заглядати вона навіть не планує. Поки є першочергові завдання. А потім буде видно.

Прихильники зірки трішки засмучені такою новиною, але більшість бажає реперці вдалого відпочинку та лікування.

Alyona Alyona бере відпустку від творчої кар'єри 
Alyona Alyona бере відпустку від творчої кар’єри

Нагадаємо, що Alyona Alyona народилась в Кіровоградській області. Їй наразі 32 роки, дівчина не має ні чоловіка, ні дітей. До початку творчої кар’єри, дівчина працювала в простому дитячому садочку. Але досить скоро реперка стала популярною та випускала хіти за хітами.

Зазначимо, що Альона досить працьовита дівчина і працювала ще з 14 років. Спочатку вона пропонувала та продавала досить відомий косметичний бренд. Вона заробляла не гроші, а додаткові знижки на товари. Також вона була колекторкою у 20 років. Пропрацювала недовго, всього три місяці. Вибивати в людей борги вона просто не змогла. А ось як співачка – вона реалізовується на всі 100%.

Популярне

Схожі статті

Пишна і ніжна сирна запіканка як у дитячому садку: дуже вдалий рецепт без борошна, манки і соди

Сирна запіканка за цим рецептом виходить пухкою, ніжною і нереально смачною як у дитячому садку. Приготувати таку запіканку дуже просто, рецепт не потребує зайвих зусиль.

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.