38-річна TAYANNA демонструє чудову фізичну форму: із серфінгом, скакалкою та пробіжками дасть фору 20-річним

Виконавиця популярної пісні "Фантастична жінка" TAYANNA цілком відповідає своєму творінню. Вона не тільки веде здоровий спосіб життя, а ще й дасть фору юним дівчаткам своєю витривалістю та чудовою спортивною фігурою.

Співачка Тетяна Решетняк, також відома під псевдонімом TAYANNA, уважно відноситься до свого здоров’я. Вона неодноразово розповідала, що займається різними видами фізичних тренувань – від пілатесу та йоги до плавання, бігу чи навіть боксу. Крім того, артистка є вегетаріанкою і практикує різноманітні типи харчування, зокрема, інтервальне голодування.

Не дивно, що 38-річна Тетяна має підтягнуту фігуру і витривалість, яким можуть позаздрити навіть 20-річні дівчата. І співачка час від часу ділиться із шанувальниками фотографіями стрункої фігури або відеозаписами процесу тренувань. Зокрема, співачка оприлюднила у сторіз відео своїх занять вейксерфінгом, до яких вона повернулася, судячи з опублікованої історії, після дворічної перерви.

TAYANNA повернулася до вейксерфінгу після дворічної перерви
TAYANNA повернулася до вейксерфінгу після дворічної перерви

Артистка тримається на дошці дещо напружено і в кінці видно, що ось-ось має статися падіння, однак відчувається наявність навички у цій справі. А на початку запису Таянна взагалі так невимушено ковзає по хвилях, що складається враження, ніби вона й не робила тривалої перерви.

Крім того, співачка поширила історію фітнес-тренерки Галини Ковальчук, яка зафільмувала саму Тетяну, поки та стрибала зі скакалкою. Артистка і тут демонструє неабияку майстерність: виконує як звичайні стрибки, так і ускладнені – схресні, вісімкою та інші.

Таянна на вечірньому тренуванні з фінес-тренером Галиною Ковальчук
Таянна на вечірньому тренуванні з фінес-тренером Галиною Ковальчук
Таянна демонструє неабияку вправність під час занять зі скакалкою
Таянна демонструє неабияку вправність під час занять зі скакалкою

“Будь-яка незрозуміла ситуація – ми займаємося спортом”

– прокоментувала Таянна початок чергового тренування з Галиною.

Також артистка поділилася з підписниками процесом пробіжки, при цьому ще й устигаючи посміхатися на селфі-камеру.

Тетяна Решетняк зняла на відео свою пробіжку
Тетяна Решетняк зняла на відео свою пробіжку

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.