Ексдружина Остапчука Христина Горняк зізналася, що розійшлася зі своїм коханим-австрійцем: “Привітайте мене”

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк зізналася, що знову самотня. Жінка протягом 8 місяців будувала стосунки з таємничим іноземцем, але щось не склалося.

Христина Горняк – нотаріусиня, блогерка, а також ексдружина Володимира Остапчука. Колись заради неї шоумен покинув свою першу дружину Олену Войченко після 10 років шлюбу. Стосунки Горняк і Остапчука розвивалися дуже швидко. Вже за декілька місяців після розлучення з Войченко Остапчук зробив пропозицію руки і серця Христині, а ще через пару місяців вони зіграли весілля. Та цей союз виявився не довготривалим. Зіркове подружжя прожили у шлюбі трохи більше одного року.

Христина Горняк після ролучення нічого не готує
Христина Горняк і Володимир Остапчук прожили в шлюбі більше року

Розлучення з Остапчуком Христина Горняк переживала складно. Жінка поставила свою кар’єру нотаріуса на паузу і почала жити на 2 країни: Україна та Австрія. Та деякий час назад жінка все ж зізналася, що перебуває у нових стосунках. Христина мало говорила про нового обранця та відомо, що він не українець. Судячи з того, що зараз Горняк час від часу живе в Австрії, можна зробити висновок, що він австрієць. Говорячи про коханого у Інстаграм-блозі, Христина навіть не називала жодного разу його ім’я, а позначала його стікером у вигляді клубочку ниток.

Нещодавно, відповідаючи на питання підписників, Горняк зізналася, що вона розійшлася зі своїм бойфрендом після 8 місяців стосунків.

Наразі ми не разом… не знаю, що чекає на нас завтра, але думаю, що те, що склалось виправити дуже складно. Тому привітайте мене, я завжди казала: ми зустрічаємо людей на різний період і термін в житті. Когось на 3 роки, когось на 8 місяців, а когось на все життя!!! Тому “далі буде”.

, – поділилася Горняк зі своїми підписниками.

Ексдружина Остапчука Христина Горняк зізналася, що розійшлася зі своїм коханим-австрійцем
Ексдружина Остапчука Христина Горняк зізналася, що розійшлася зі своїм коханим-австрійцем

Варто відзначити, що поки Христина Горняк переживає чергову “трагедію” у житті, його колишній Володимир Остапчук знаходиться у щасливих стосунках з дівчиною, яка молодша за нього на 16 років. Подейкують, що шоумен вже встиг зареєструвати шлюб з цією молодою обраницею.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.