Блогерка Даша Квіткова з’явилася на Саміті Перших Леді поряд з Оленою Зеленською: “Мала честь”

Ексдружина Нікіти Добриніна і блогерка Даша Квіткова була запрошена на Саміт Перших Леді та Джентельменів, який напередодні відбувся у Києві.

Даша Квіткова – одна з найвідоміших блогерів в Україні, за якою в її Інстаграм-блозі стежать майже 2 мільйони підписників. Особливу популярність дівчина отримала, коли стала переможницею шоу “Холостяк”. Тоді заповітну каблучку вона отримала від шоумена і телеведучого Нікіти Добриніна.

Варто відзначити, що Квіткова і Добринін стали єдиною парою в Україні, які після закінчення романтичного проєкту змогли побудувати стосунки і в реальному житті. Ба більше, вони зіграли весілля і народили сина. Та вже через 2 роки після одруження Добринін і Квіткова розлучилися.

Як Камалія і Захур, Добринін і Квіткова, Клички та Кацуріни ділять дітей у статусі колишніх
Даша Квіткова і Нікіта Добринін розлучилися

Зараз Квіткова продовжує активно вести свій Інстаграм-блог, де показує подробиці свого особистого життя. Так, нещодавно дівчина похизувалася тим, що була запрошена на незвичайну подію – Саміт перших леді та джентльменів. В цьому році Саміт відбувався у Києві і брали участь в ньому 26 перших леді та джентельменів. Звісно, на заході були присутні і Президент України Володимир Зеленський та Перша леді України Олена Зеленська. В цьому році саміт був присвячений темі ментального здоров’я, а одним із результатів зустрічі стало заснування мережі медичного партнерства між країнами.

Даша Квіткова сиділа у глядацькому залі і мала змогу бачити виступи перших леді та джентельменів. У своєму Інстаграм-блозі дівчина опублікувала серію знімків з заходу і зазначила, що й досі залишається під враженням.

Досі під враженням від усіх знайомств та виступів. Вдячна за запрошення.

, – написала Квіткова.

Користувачі Мережі відреагували на новий допис блогерки і відмітили, що їй дуже пасує образ, в якому вона була на Саміті.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Образ просто!  Ви неймовірна. Поєднання в такій дівчині стількох якостей”;
  • “Як вам личить і образ, і місце, і сама суть!”;
  • “Вже пора ставати леді, а не позувати в трусах для реклами. Так набагато краще в такому образі.”;
  • “Ух ти, я і не знала, що ви причетні до цього проєкту. Дуже важливі теми”.

Популярне

Схожі статті

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.

Шикарний десерт, який подобається абсолютно всім: шоколадний торт із нехитрих продуктів. До чаю – ідеально!

Спробуйте шоколадний десерт, який пасуватиме як на свято, так і на кожен день. Готується він просто та швидко, а смак нагадає відомий торт "Захер".

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.