Як змінилось життя Романа Сасанчина – переможець “Голосу Країни”, батьківство в 19 років та розлучення

Прокинувшись популярним Роман Сасанчин вирішив взяти від долі максимум. На перемозі в музичному шоу "Голос країни" юнак не зупинився і продовжує будувати власну кар'єру

21-річний співак з маленького села Садки, що в Тернопільській області, став відомим у 2012 році. Саме тоді він бувши ще досить юним хлопчиком, прийшов на сліпі прослуховування “Голос. Діти”. Історія хлопця розчулила глядачів, але тренери не відчули особливого таланта і ніхто до нього не повернувся.

Як зараз живе переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин

Роман вирішив спробувати удачу знову у 2015 році. І тут на хлопця очікував тріумф.

Потрапивши в команду Тіни Кароль співак здобув свою першу перемогу.

А ще через п’ять років Роман Сасанчин прийшов на дорослу версію шоу і знову обрав в тренери Тіну. Всі були здивовані, адже хлопець зміг здобути перемогу вдруге.

Життя Романа Сасанчина після проєкту

Життя Романа Сасанчина після проєкту

У 2021 році співак одружується зі своєю дівчиною Іванною, а через рік у родини появилась донька. Роману було лише 19 років, коли він став батьком для маленької Елізабет. Пара любить показувати прихильникам своє щасливе подружнє життя.

Життя Романа Сасанчина після проєкту

У 2022 році ходило багато чуток про те, що Роман та Іванна більше не живуть разом, і дружина сама ініціює розлучення. Сама ж дівчина, у своїх соціальних мережах говорила проте, що її родина не пройшла випробування війною. В бік Іванни посипались гнівні коментарі про те, що вона просто користується популярністю свого чоловіка та хайпить на цьому.

Життя Романа Сасанчина

Попри всі чутки, уже у 2023 році Роман та Іванна виставили ніжні світлини з власного вінчання. Тепер пара офіційно одружена перед Богом.

Наразі родина проживає в Києві, а Роман активно гастролює з колегами даючи благодійні концерти та підтримує Україну.