Через терни до зірок: як Тіна Кароль з роками перевтілилась у поп-діву та чому її не люблять у шоу-бізнесі

Добратися до верхівки музичного Олімпу навіть найталановитішій людині дуже складно, а втриматися на ній через надмірну конкуренцію — набагато складніше. І, навіть, визнані поп-діви в цьому не є виключенням.

Тіна Кароль. Зараз вона має багатомільйонну армію фанатів, її знають по всьому світові, на її репутації немає жодних плям та це означає, що в неї немає недоброзичливців.

Підкорення української сцени Тіна Кароль почала у далекому 2005 році з Караоке на Майдані. Потім вона стала переможницею пісенного конкурсу “Нова хвиля”, а її продюсером у той час був Олег Чорний. Цей союз проіснував 2 роки, але ця творча спілка розпалась, закінчившись брудним скандалом. Відомо, що продюсер звинувачував Тіну у зірковій хворобі, непорядності та навіть говорив, що її потрібно ізолювати в психіатричній клініці. Тіна ж зі свого боку розповідала, що скандальний продюсер в її кар’єру не вклавши жодної копійки, буквально експлуатував артистку, організовуючи їй, у гонитві за прибутками, неймовірну кількість концертів та, навіть, змушував її виходити на сцену з високою температурою, ігнорував жодне її прохання. Після того актриса пережила депресію, була на межі зриву і майже покинула сцену.

Та, як відомо, все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими. Так Тіна змінила образ тендітної дівчини на доволі жорсткий образ загартованої жінки. Відтоді почалася світла смуга в кар’єрі, що не всім колегам стало до вподоби.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

І скандали подекуди траплялися. Наприклад з Олею Поляковою, яка прилюдно назвала її “відомою плакальницею на похоронах”. Потім Оля перепрошувала, а Тіна у відповідь своєрідно обіграла це у пісні “Скандал”.

Останнім часом також розпалилися пристрасті навколо заяви Колі Серги, стосовно його слів, буцімто Тіна не додержує обіцянок виступати на передовій. Тіна також спростувала це, виклавши в інстаграмі фото, де вона дає концерти серед військових.

А буквально днями Кароль заблокувала та внесла у чорний список музичний телеканал  МУЗВАР за критику англомовної пісні співачки, яку вона створила у співпраці з Даяною Воррен. Співачку звинуватили у тому, що нібито в тексті пісні є заклик до перемир’я з росією.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.