Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про розлучення з Кацуріним: “Конфлікт дійсно є”

Українська співачка Надя Дорофєєва відреагувала на чутки про те, що вони з її новоспеченим чоловіком Михайлом Кацуріним розлучаються. Співачка зізналася, що конфлікт між ними є насправді.

Особисте життя співачки Наді Дорофєєвої у всіх на слуху. Ще у березні 2022 року артистка оголосила про розлучення зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом після 7 років шлюбу, а зараз вона вже знову дружина. Так, навесні 2023 року Надя зіграла таємне весілля зі своїм бойфрендом Михайлом Кацурнім, заради якого, до слова, і покинула Дантеса. Та час від часу в Мережі з’являються чутки про те, що шлюб Дорофєєвої і Кацуріна не безхмарний.

Нещодавно Дорофєєва відреагувала на чутки про розлучення з Кацуріним. Співачка опублікувала скріншот статті про неї, яка є в Мережі. Так, у статті під назвою “Відьма розповіла, чи розлучаться Кацурін і Дорофєєва” було сказано, що у цій парі є конфлікт.

А конфлікт дійсно є

, – заінтриговала Дорофєєва підписників.

Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про розлучення з Кацуріним
Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про розлучення з Кацуріним

Написала пісню. Сперечаємось чи випускати

, – жартома додала співачка.

Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про розлучення з Кацуріним
Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про розлучення з Кацуріним

Схоже, у стосунках Дорофєєвої і Кацуріна все добре, а чутки про їхній конфлікт безпідставні.

Нагадаємо, чутки про одруження Дорофєєвої і Кацуріна з’явилися у травні 2023 року. В Мережі почали говорити, що закохані начебто влаштували невеличке весілля, яке було повністю таємним. Врешті решт Дорофєєва зізналася, що це дійсно так. Через місяць після весілля співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі фото у весільній сукні. Дорофєєва зізналася, що дійсно вийшла заміж за Кацуріна.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва вперше відреагувала на чутки про розлучення з Кацуріним

Варто відзначити, що друге весілля Дорофєєвої було не зовсім класичним. Чого тільки вартує наряд нареченого, який всі обговорювали. Так, Михайло Кацурін на власному весіллі з’явився у кедах та кепці. А замість класичного костюму він одягнув вільний костюм у стилі оверсайз.

Сама Дорофєєва запевняє, що спочатку планували класичний костюм для нареченого. Та примірявши штани, білу сорочку та піджак, Кацурін зрозумів, що це зовсім не його стиль та почуває себе він в ньому не комфортно. Тому закохані й вирішили, що Михайло одягнеться на весілля так, як йому подобається.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".