Володимир Остапчук зізнався, чому так багато разів одружувався: “Щоб показати всьому світові, що вона – моя”

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук був офіційно одружений двічі. У нещодавньому випуску свого шоу він розповів, як ставиться до весілля

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, здобув особливу популярність не лише завдяки своїй професійній діяльності. Особисте життя знаменитості також особливо привертало увагу його фанатів. Так, у свої 38 років чоловік встиг двічі офіційно одружитись, а останнім часом його підозрюють у третьому таємному шлюбі.

У новому випуску шоу “Мекнув – питайте”, яке Остапчук започаткував разом із коханою Катериною Полтавською, він розповів про своє реальне ставлення до шлюбу. За словами чоловіка, з одного боку штамп у паспорті для нього нічого не змінює, але з іншого боку такий відповідальний крок допомагає завоювати новий статус в очах оточення.

Володимир Остапчук розповів про своє ставлення до шлюбу та зізнався, чому грав весілля

Володимир Остапчук назвав себе старомодним і зауважив, що для нього шлюбу перш за все важливий можливістю показати всьому світові, що його кохана жінка належить йому. Шоумен зазначив, що для нього це доволі відповідально.

“Для мене, з одного боку, шлюб нічого не змінює, але з іншого – це якийсь крок відповідальності, щоб показати всьому світові, що вона – моя. Ось я такий, старомодний”, – пояснив Володимир Остапчук.

Отже, знаменитість у новому випуску шоу “Мекнув – питайте” розповів про те, що кожного разу весілля для нього мало доволі сакральне значення. За словами Володимира Остапчука, він хотів вивести стосунки на новий рівень і продемонструвати серйозність своїх намірів.

Володимир Остапчук зізнався, як ставиться до весілля та одруження насправді

Варто зазначити, що на початку лютого цього року у мережі почали поширюватись чутки про те, що Володимир Остапчук одружився зі своєю новою обраницею Катериною Полтавською. З 23-річною дівчиною знаменитість почав стосунки у грудні торік, незадовго після розлучення з другою дружиною, Христиною Горняк. У новому випуску “Мекнув – питайте” в Остапчука поцікавились, чи встигли вони з коханою стати парою офіційно, але знаменитість відмовився відповідати.