“Їм простіше підійти, коли ми пом’яті і не розчесані”: Христина Горняк розповіла про необхідність “марафету”

Колишня дружина ведучого Володимира Остапчука Христина Горняк відома своїм вишуканим стилем та жіночим шармом. Однак через випадкову подію юристка, яка нині перебуває у Відні, поділилася з підписниками думками про те, що зовсім не дороге вбрання та шикарний макіяж розпалює іскру інтересу в серцях потенційних кавалерів.

Христина Горняк є активною користувачкою соціальних мереж. Вона час від часу ділиться з прихильниками яскравими світлинами зі свого життя у стрічці та сторіз Інстаграму.

Чергову історію Христина розповіла вранці, коли прийшовши до відділення пошти, із розчаруванням виявила, що та зачинена. Однак, за словами жінки, похід все ж виявився недаремним.

“Ха-ха, зате до мене підійшов хлопець, сказав, що я дуже стильна, гарна, і запросив на каву. Але він мені не сподобався – відмовила! Щоб ви розуміли, я сьогодні ще навіть не розчісувалась! І я в пом’ятих речах…”

– ділиться Христина.

Христина Горняк розповіла про отриманий неочікуваний комплімент
Христина Горняк розповіла про отриманий неочікуваний комплімент

Після цього Горняк спробувала прослідкувати чоловічу логіку з цього питання:

“Тобто ось так це по-їхньому: “Вау, ти така стильна! Ти дуже красива, може, сходимо на каву?””

– і продемонструвала своє вбрання того ранку – звичайні джинсові шорти, топ із розпущеними зав’язками та коричневі в’єтнамки.

Христина Горняк пожартувала над смаком чоловіків у виборі жінки для знайомства
Христина Горняк пожартувала над смаком чоловіків у виборі жінки для знайомства

Христина зізналася, що в неї часто виникали ситуації, коли вона виходила без зачіски, або вигулювала собачку у відповідному ситуації вигляді, то їй приділяли увагу гарні хлопці.

“А коли підеш кудись вся на марафеті – ніхто і не гляне”

Христина Горняк дійшла важливого висновку, що можна зустріти ту саму людину навіть без вишуканого макіяжу та зачіски
Христина Горняк дійшла важливого висновку, що можна зустріти ту саму людину навіть без вишуканого макіяжу та зачіски

Очевидно, підписниці почали ділитися своїми схожими історіями в повідомленнях, адресованих Христині, тому що далі вона написала:

“Ви розповідаєте мені такі цікаві історії про те, як зустріли своїх хлопців і чоловіків, коли виглядали не вау. А ще – що чоловіки бояться, коли дівчата виглядають вау, тому їм простіше підійти, коли ми “пом’яті і не розчесані””

Підписниці в Інстаграмі поділилися із Христиною Горняк схожими історіями
Підписниці в Інстаграмі поділилися із Христиною Горняк схожими історіями

Так без марафету – це 10 з 10 чи ні?

Поки Христина обговорює з підписницями, що не обов’язково проводити години за макіяжем, зачіскою та іншими процедурами, щоб подобатись чоловікам – мережа досі не може забути невдалих висловів її колишнього чоловіка, ведучого Володимира Остапчука, та його гостей на шоу “Мекнув – питайте” – Позитива і Богдана Буше.

Фраза Богдана, що “дівчина без депіляції не можна бути 10 з 10”, розлетілася по мережі і стала крилатою – щоправда, в негативному сенсі. Чоловіків продовжують усіляко підколювати і жартома (а можливо, навіть всерйоз) розмірковувати, чи варті вони оцінки в ті самі омріяні 10 балів з 10.

Імовірно, підписникам Христини було б цікаво послухати думку Володимира Остапчука з приводу популярності його екс-дружини у протилежної статі навіть без “наведення марафету”.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.