Багатоженці Остапчук, Горбунов і Потап та султанші Сумська і Осадча: у кого найдовше тривали перші шлюби

В особистому житті знаменитостей часто все так само насичено, як і в шоу-бізнесі. Серед зірок є ті, хто одружений вже не вперше, але віру в кохання вони не втратили.

Дізнайтесь, хто із зірок українського шоу-бізнесу мав найтриваліший перший шлюб та чому ці шлюби в результаті розпалися.

Юрій Горбунов

До шлюбу з телеведучою Катериною Осадчою Юрій Горбунов мав тривалий шлюб з балериною Людмилою Горбуновою. Пара познайомилась на роботі в театрі, коли Юрій ще не був відомим шоуменом і актором. Незважаючи на суттєву різницю у віці, Людмила була старша на 10 років, та навіть наявність у жінки дитини від іншого чоловіка, Горбунов повів її під вінець.

Перша дружина Юрія Горбунова
Перша дружина Юрія Горбунова

З 1995 по 2015 Горбунови прожили разом у шлюбі, а розлучилися в той самий період, коли у Юрія і Каті Осадчої закрутився роман. У Катерини також це не перший шлюб, з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком зірка була 3 роки.

Ольга Сумська

У кого в українському шоу-бізнесі найдовше тривали перші шлюби
У кого в українському шоу-бізнесі найдовше тривали перші шлюби

Вже 27 років Ольга Сумська заміжня за актором Віталієм Борисюком, до якого пішла від Євгена Паперного. В першому шлюбі актриса прожила 4 роки, але закохалась в іншого, будучи заміжньою. Цим іншим став Віталій. Зараз зірка українського кіно і театру ні про що не шкодує, адже зустріла чоловіка мрії, а з Паперним часто сварилася через його пристрасть до міцних напоїв.

Потап

У кого в українському шоу-бізнесі найдовше тривали перші шлюби
У кого в українському шоу-бізнесі найдовше тривали перші шлюби

Репер та продюсер Потап у 2019 році одружився з Настею Каменських, партнеркою по дуету Потап і Настя. Співачка стала причиною розлучення Олексія Потапенка з першою дружиною Іриною Горовою після 14 років шлюбу. Чоловік зізнався пресі, що це не було миттєвим рішенням, подружжя кілька років не жило разом, на той момент у них обох з’явилося особисте життя поза сім’єю.

Володимир Остапчук

У кого в українському шоу-бізнесі найдовше тривали перші шлюби
У кого в українському шоу-бізнесі найдовше тривали перші шлюби

Телеведучий Володимир Остапчук разом з Оленою Войченко, своєю першою дружиною та матір’ю двох своїх дітей, офіційно був одружений 13 років, однак вже в процесі розлучення жінка дала зрозуміти, що він далеко не був ідеальним партнером. Причиною розриву стали його почуття до іншої, з якою він вже також встиг розлучитися – Христиною Горняк. Зараз Остапчук одружений втретє на Катерині Полтавській.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".