Оля Полякова показала свого 60-річного чоловіка Вадима Буряковського: “Він забув про річницю шлюбу”

Святкування 19-річниці шлюбу в родині Олі Полякової та Вадима Буряковського довелося перенести. Але не через гастролі нареченої. Просто пара забула про цей день і не привітала одне одного.

Оля Полякова виклала на свою сторінку в Інстаграмі світлину з чоловіком Вадимом Буряковським та двома спільними доньками, зазначивши, що всі вони забули про день, коли молодята стали на весільний рушник. Маша та Аліса теж батькам не підказали, бо нині перебувають в Англії на навчанні.

Відтоді, як голубки побралися, минуло 19 років. Чоловік і жінка так довго мешкають разом, що немає нічого дивного у подібній обставині, запевнила шанувальників співачка. Добре, що все-таки згадали й вирішили відсвяткувати. Краще пізніше, аніж ніколи. До того ж влаштовувати гучні гулянки під час війни – виглядає якось не комільфо.

Фоловери Полякової тут же приєдналися до привітань чудовій родині. Побажали прожити і 30, і 50 років у коханні. А ще, як годиться, почали порівнювати дітей із батьками. Дійшли однозначного висновку – старша донька схожа на маму, а молодша – більше на татуся.

Немає нічого дивного, що Оля забула про благовірного в такий день, адже останнім часом її частіше бачать поряд із “азовцем” Михайлом Діановим, аніж із Вадимом. У Полякової з колишнім полоненим є спільний благодійний проєкт, тож вони разом беруть участь у різноманітних заходах.

Оля Полякова просто дружить із Михайлом Діановим

Навіть під час власного концерту зірка зазвичай запрошує відомого українця на сцену. Та коли Полякова похвалилася в мережі світлинами зі спільної риболовлі, пішов розголос, що двох знаменитостей поєднує не лише гуманітарна діяльність, а дещо більше.

Звісно, Полякова не змовчала і на звинувачення в подружній зраді пояснила, що вони з Михайлом просто друзі. Мовляв, таке трапляється, що чоловік і жінка дружать, і в неї таких друзів чоловічої статі чимало. Та й Діанов чудово знає Вадима і товаришує з ним, тож усі нехороші підозри Оля визнала безпідставними.