З Горняк було нуль, а з Полтавською одразу двоє: нова дружина Остапчука заявила, що хоче народити йому дітей

Володимир Остапчук вже не приховує, що будує сімейне життя з молодою журналісткою і блогеркою Катериною Полтавською. Пара вже задумується над дітьми.

Телеведучий Володимир Остапчук в 2022 році вдруге розлучився, його дружиною була нотаріус Христина Горняк, з якою вони будували спільний будинок, однак навіть не встигли пожити в ньому разом, оскільки розлучилися ще до закінчення ремонту в ньому. Тепер шоумен планує своє життя там разом з новою коханою, 23-річною блогеркою і журналісткою Катериною Полтавською. Майбутня пара познайомилась в Мережі, Instagram заблокував його сторінку, а Катя допомогла Володимиру її відновити.

Полтавська розповідала, що після першого побачення думала, що не погодиться зустрітися з Остапчуком ще раз, тому що боялась його публічності, але на рівні почуттів вона одразу зрозуміла, що це її людина і незважаючи на сумніви відповіла йому взаємністю.

Катерина Полтавська знайшла шлях до серця Володимира Остапчука
Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська зізналася, скількох дітей йому народить

Зараз Катерину і Володимира вважають одруженими, на руці дівчини вже є каблучка на безіменному пальці і вони обирають меблі в будинок, який телеведучий будував у другому шлюбі.

В своєму Інстаграм-блозі Полтавська часто показує спільні фото і відео з зірковим коханим, а також спілкується з підписниками і відповідає на питання. На цей раз дружину Остапчука попросили поділитися її мрією.

Катя опублікувала відео, на якому молода пара разом з маленькою донечкою гуляють на природі і уточнила:

Тільки щоб дітей двоє було

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська зізналася, скількох дітей йому народить
Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська зізналася, скількох дітей йому народить

Нагадаємо, Христина Горняк заявляла, що Володимир Остапчук не йде на перемовини та мирне врегулювання питання щодо права власності над їх спільним будинком. Колишня дружина телеведучого навіть публічно зверталася до Полтавської, щоб вона не поспішала там облаштовуватися, бо жити доведеться втрьох. Христина збирається юридично довести свою правоту, однак шоумен ситуацію не коментує, викликаючи ще більше питань у публіки.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.