Ольга Сумська зізналась, який вчинок її чоловіка Борисюка розчарував її найбільше: “Ніколи такого не робіть”

Відома українська актриса Ольга Сумська розповіла про вчинок свого другого чоловіка Віталія Борисюка, який її дуже розчарував. Зірка зізналась, що відчуває себе ніяково через це

Ольга Сумська, відома українська актриса, у новому випуску YouTube-шоу Володимира Остапчука “Мекнув — питайте” розповіла про свій шлюб із Віталієм Борисюком. Знаменитість зізналась, що після шести років у цивільному шлюбі з чоловіком вона взяла ініціативу у свої руки та сама зробила пропозицію. За спогадами Сумської, їй хотілось урочистого освідчення від коханого, але вона цього не дочекалась.

У студії шоу Остапчука знаменитість розповіла про свій минулий досвід. Ольга Сумська пригадала, що вже давно жила разом із Віталієм Борисюком, але він ніяк не наважувався зробити їй пропозицію вийти за нього заміж. Знаменитість зазначила, що часом чоловіки можуть бути дуже невпевненими та сором’язливими, тому вона переступила через себе та сама зробила пропозицію чоловікові.

Ольга Сумська розповіла про свого чоловіка Віталія Борисюка та його неромантичний вчинок
Ольга Сумська розповіла про свого чоловіка Віталія Борисюка та його неромантичний вчинок

Відома українська актриса Ольга Сумська зазначила, що, хоча вона і мріяла про красиву пропозицію від свого чоловіка, вона наважилась взяти все у свої руки. Знаменитість додала, що просто підійшла до нього та сказала про все прямо.

“Я сама зробила пропозицію своєму чоловікові… Я просто сказала: “Ну треба ж якось оформити ці стосунки”, – пояснила у студії шоу знаменита українська актриса.

Ольга Сумська зізналась, який вчинок її чоловіка Віталія Борисюка зробив їй неприємно у минулому
Ольга Сумська зізналась, який вчинок її чоловіка Віталія Борисюка зробив їй неприємно у минулому

До слова, розповіла знаменитість і про те, що під час одруження вони з чоловіком використовували обручки від попередніх шлюбів. Ольга Сумська зазначила, що категорично не радить іншим молодятам так робити. Втім, пояснила знаменитість, вони з коханим були змушені так вчинити, адже грошей на дороге весілля в них не було. Сумська пригадала, що їхнє з Борисюком весілля припало на часи тотального дефіциту, тому грошей на купівлю прикрас у них не було.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.