Кому відійде спадщина померлого Яна Табачника: як виглядають дружина і троє дітей акордеоніста

Відомий український музикант і громадський діяч Ян Табачник днями відійшов у вічність. Розповідаємо, хто залишався поруч із ним в останні хвилини його життя

Ян Табачник, відомий український музикант, акордеоніст, громадський і політичний діяч, відійшов у вічність 11 вересня 2023 року. До своєї смерті знаменитість протягом тривалого часу боровся з раком легенів, але, на жаль, перемогти його не зміг. До останнього подиху поруч з артистом залишались його рідні – троє синів і дружина Тетяна Недєльська.

Що відомо про родину Яна Табачника

Ян Табачник познайомився зі своєю майбутньою дружиною у Запоріжжі. У ті часи він вже був успішним і відомим акордеоністом, а його обраниця була солісткою в гурті свого майбутнього чоловіка. Знаменитості швидко захопились одне одним, але спершу їхні стосунки викликали невтішні чутки, адже різниця у віці між закоханими складала майже 30 років. Навколишні вважали, що молода співачка використовує свого старшого колегу, аби здобути славу та популярність.

Відомий український музикант і політичний діяч Ян Табачник зі своєю дружиною Тетяною Недєльською
Відомий український музикант і політичний діяч Ян Табачник зі своєю дружиною Тетяною Недєльською

Втім, стосунки Яна Табачника та Тетяни Недєльської витримали не лише лихі слова недоброзичливців. Разом зіркова пара провела разом 23 роки. Їхній союз пройшов крізь велику кількість випробувань, а одного часу у мережі і взагалі почали ширитись чутки про те, що знаменита пара розійшлась. Насправді Табачник із дружиною були щасливими закоханими та виховували разом трьох спільних синів.

Ян Табачник одружився з Тетяною Недєльською 2000 року та виховав із нею трьох синів
Ян Табачник одружився з Тетяною Недєльською 2000 року та виховав із нею трьох синів

Тетяна Недєльська залишалась поруч зі своїм чоловіком до останніх його днів. Про це, зокрема, свідчить публікація знаменитої артистки у соціальній мережі Інстаграм. Дружина Яна Табачника наприкінці липня цього року привітала свого обранця з днем його народження та зізналась у палких почуттях до коханого.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.