Зірки-одинаки: Тіна Кароль, Наталія Могилевська та інші знаменитості, які обрали кар’єру замість сім’ї

Дуже часто відомі і популярні люди у своєму особистому житті не щасливі. Таких зірок багато і в українському шоу-бізнесі. Про кого йде мова – далі у матеріалі.

Побудувати приголомшливу кар’єру в шоу-бізнесі і створити міцну сім’ю вдається не багатьом знаменитостям. Є й ті, які вирішили навіть не гаяти час на родину і повністю посвятити себе кар’єрі.

Тіна Кароль

Тіна Кароль показала багатий урожай яблук у своєму саду
Знаменитості, які обрали кар’єру замість сім’ї: Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль вже протягом 10 років самотня. Колись співачка намагалася створити щасливу родину, та історія її кохання досить трагічна. Коханий чоловік Кароль Євген Огір пішов з життя у 2013 році від онкологічної хвороби. Співачка залишилася одна з 5-річним сином на руках.

Кароль важко пережила цю втрату. Вже через рік після смерті чоловіка співачка активно взялася за свою кар’єру і всю себе присвятила творчості. Свого сина Веніаміна у віці 7 років Тіна відправила вчитися у Лондон, тож навіть на виховання сина вона не витрачала багато часу.

Зараз співачка запевняє, що готова до нових відносин та її серце все ще вільне.

Наталія Могилевська

Наталя Могилевська поділилася думками про своїх колег по цеху
Знаменитості, які обрали кар’єру замість сім’ї: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська офіційно було заміжня лише 1 раз. Та шлюб з бізнесменом Дмитром Чалим тривав всього рік. Вони розійшлися зокрема через те, що співачка активно займалася кар’єрою і в неї не вистачало часу на сім’ю.

Після розлучення з чоловіком Наталія мала багато романів, але жоден з них не закінчився шлюбом.

Зараз співачці 48 років, вона так і не вийшла заміж та не стала мамою. Співачка зізнається, що мріє відчути радість материнства. Могилевська натякає, що в майбутньому все ж планує стати мамою. Ймовірно, артистка розглядає усиновлення або сурогатне материнство.

Андрій Данилко

Андрій Данилко показав ту, яку ніхто не зміг перевершити
Знаменитості, які обрали кар’єру замість сім’ї: Андрій Данилко

49-річний Андрій Данилко ніколи не був одруженим і не має дітей. Всі свої молоді роки артист присвятив кар’єрі. Зараз Андрій запевняє, що змирився з тим, що ніколи не стане батьком і не буде мати сім’ї. Та при цьому артист запевняє, що не шкодує про це. Данилко вважає, що є щось більш цікавіше за сім’ю та дітей, наприклад робота.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.