Настя Коротка відпочиває під пальмами з сином та незнайомим чоловіком: Андрія Бєднякова поряд ніде не видно

Настя Коротка перебувала з дітьми в Америці півтора року і лише недавно повернулася до чоловіка Андрія Бєднякова в Україну. Та на відпочинок, судячи з фотозвітів, знаменитість відбула без благовірного.

Настя Коротка поділилася з підписниками в Інстаграмі купою світлин із відпочинку. В якому саме місці перебуває, знаменитість не уточнила. Натомість похвалилася світлинами та відео, де можна побачити гарні гірські пейзажі й смереки. Можливо, дружина Бєднякова перебуває саме в Карпатах?

До речі, глава родини Андрій Бєдняков нині курсує українськими містами з моновиставою “Кому ти там потрібен”, збирає аншлаги й заробляє кошти, щоб дружина з синочком Остапчиком могла відтягнутися за повною програмою.

Побачивши світлину Насті в басейні, чоловік залишився вдоволеним, що у дружини все гаразд – відпочиває і дихає чистим гірським повітрям. Та Коротка, схоже, не лише гарними краєвидами милується. Вона ще й світлини з чоловіком з міцним торсом робить, заспокоюючи Андрія:

“Он з подружкою зустрілася”.

Віднайшла відпочивальниця в цьому дивному ландшафті й пальми. Щоправда, лише на балконі свого номера, в горщику. А з маленькою дитиною відпочинок зазвичай перетворюється на суцільний головний біль. Синочок, схоже, пішов характером у маму: коли хоче плакати, починає танцювати.

Настя не приховує звичайних материнських буднів, весело розповідаючи про заср*ний балкон та засц*ну спідницю. На що фоловери Короткої відповіли “ржачними” смайлами.

А коли молодичка вибирається врешті на прогулянку до гарного гірського водоспаду, ледве встигає сфотографуватися в чистому одязі. Тут же до матусі поспішає Остап, а значить, “шок-контенту” настав кінець.

До речі, Настя позує біля статуї Будди. Хтось бачив щось подібне в Карпатах? Чи все-таки Настя з дітьми знову виїхала за межі України?

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.