Молода дружина Віктора Павліка Репяхова хоче зробити собі ботокс на обличчі: “Почала бісити міжбрівка” (ФОТО)

Дружина відомого українського артиста Віктора Павліка зізналась, що її дратує натуральна зморшка між бровами. Катерина Репяхова замислилась про нову пластичну процедуру

Відома українська блогерка та бізнесвумен Катерина Репяхова нещодавно зізналась, що вона замислилась про нову пластичну бьюті-процедуру. Дружина українського музиканта зазначила, що їй не дають спокою зморшки між її бровами. За словами знаменитості, вона бажає зробити ботокс, аби прибрати складки на лобі.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова опублікувала Історію, в якій розповіла про те, що нещодавно звернула увагу на натуральну зморшку між своїми бровами. За зізнанням дружини відомого українського артиста Віктора Павліка, ця особливість її зовнішності її неабияк бентежить, тому вона замислюється про те, щоб від неї позбутись.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилась намірами зробити пластику

Блогерка зізналась, що напевно вона не знає, яку саме процедуру їй потрібно зробити. Втім, Катерина Репяхова точно усвідомлює, що їй хочеться прибрати складку, що утворюється, коли вона рухає бровами. Зірка додала, що ця особливість її бентежить навіть більше, ніж зморшки біля очей, які проявляються під час сміху.

“Мені пора вже думати про якісь уколи, ботокс чи як це називається… Не знаю, але мене дуже бентежать оці зморшки. Навіть не так [дратують – прим. ред.] гусячі лапки, про які мені писали… “Тридцяточка” на носі”, – прокоментувала у своїй свіжій Інстаграм-історії Катерина Репяхова.

Відома блогерка Катерина Репяхова розповіла, що її дратує зморшка між бровами

Нагадаємо, що дружина відомого українського артиста вже робила пластичну операцію. Раніше цього року Катерина Репяхова наважилась зробити ринопластику – зірка, як і мріяла багато років поспіль, змінила форму свого носа. Крім того, блогерка також зробила пластику, яка прибрала друге підборіддя.