Наталія Мосейчук показала, як зустріла в Юрмалі Галкіна і Пугачову: зірки не захотіли давати інтерв’ю

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук провела декілька днів в Юрмалі, де записувала інтерв'ю зі співачкою Лаймою Вайкуле. Саме там журналістка випадково зустріла зіркове подружжя Аллу Пугачову і Максима Галкіна.

Нещодавно відома українська телеведуча і журналістка Наталія Мосейчук відвідала місто в Литві Юрмалу. Там вона записала інтерв’ю зі співачкою Лаймою Вайкуле, яке зовсім скоро вийде на YouTube-каналі “Мосейчук+”.

Під час роботи Мосейчук випадково зустріла просто на вулиці зіркове подружжя Максима Галкіна, Аллу Пугачову і їхнього сина Гаррі. Про це телеведуча розповіла у анонсі до інтерв’ю з Вайкуле.

Ми їдемо повз кафе, там сидить жінка з дитиною серед інших відвідувачів. Дівчинка дуже красива, світле волосся. Їдять морозиво. Я кажу: “О, дівчинка схожа на Лізу Пугачової і Галкіна. Ми виходимо з машини, виймаємо техніку і раптом іде Алла Борисівна, Масим Галкін з сином. І тут у нас пазли склалися.

, – пригадує Мосейчук.

Наталія Мосейчук показала, як зустріла в Юрмалі Галкіна і Пугачову
Наталія Мосейчук показала, як зустріла в Юрмалі Галкіна і Пугачову

Наталія розповіла, що підійшла до зіркового подружжя і попросила у них дати їй інтерв’ю. Максим Галкін і Пугачова були ввічливими, але сказали, що наразі інтерв’ю вони не дають. Та почувши, що Мосейчук з України, подружжя пообіцяли подумати.

Галкін і Пугачова не дуже хотіли спілкуватися на камеру, тому намагалися швидше піти, побачивши оператора, який їх знімав.

Наталія Мосейчук показала, як зустріла в Юрмалі Галкіна і Пугачову
Наталія Мосейчук показала, як зустріла в Юрмалі Галкіна і Пугачову

Сама Наталія запевнила, що з великою повагою ставиться до Галкіна і Пугачової, адже вони відкрито виступили проти війни і виїхали з росії ще в лютому 2022 року. За словами Мосейчук, у подружжя зараз непрості часи, адже вони отримують багато хейту в свій бік. Незважаючи на це, Галкін і Пугачова продовжують притримуватись своєї позиції.

Нагадаємо, Максима Галкін з Аллою Пугачовою і дітьми виїхали з росії в Ізраїль ще у лютому 2022 року. Зіркове подружжя відкрито виступають проти війни в Україні і засуджують дії російської влади. Цікаво, що Максима Галкіна навіть визнали іноагентом росії. Начебто він отримує якісь кошти від України за те, що виступає проти війни. Та сам Галкін зі свого нового статусу лише посміявся і запевнив, що його честь та совість не продаються.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.