За що судилися друга і четверта дружини Віктора Павліка: молодша звинуватила старшу та виграла справу

Часто-густо сімейні скандали залишаються в межах родини й не виносяться на широкий загал. Та друга й четверта дружини Віктора Павліка не змогли знайти спільної мови між собою, тому звернулися до суду.

Нинішня дружина співака Катерина Репяхова має претензії до своєї попередниці Лариси, яка двічі за життя розписувалася з Віктором, тож є його другою та третьою дружиною. Молода суперниця звинуватила колишню в організації атаки ботів на її акаунт.

Звісно, через подібний негатив дівчина втратила купу рекламних грошей, тому вирішила захищатися. Катя веде власний блог і має близько 170 тисяч підписників. Допоки вона не зв’язалася з Віктором, її справи йшли, як годиться – дівчина отримувала гроші за рекламу й не бідувала.

Коли ж стала на весільний рушник із Павліком, ситуація кардинально змінилася. На сторінці Репяхової з’явилися боти, внаслідок діяльності яких дівчина позбулася чималої кількості замовлень на рекламу.

Оскільки інших ворогів, окрім ображеної покинутої жінки, в Катрусі не було, вона відразу ж визначилася, хто винен у перешкоджанні її Інстаграм-заробітків – звісно, друга й третя дружини в одній особі. Лора Созаєва не змовчала.

Покинута жінка потішилася, що в суперниці виникає істерика, коли чує ім’я колишньої Павліка. Вона не добирала слів, назвавши розлучницю “нахабною і холоднокровною тварюкою”.

У відповідь Катерина накатала позов до суду за образу. Попервах судова заява була оформлена неправильно, і блогерці відмовили в розгляді. Та з другої спроби все вдалося – офіційна дружина виграла суд у колишньої, змусивши Лору виплатити моральне відшкодування у 8 тисяч гривень.

Звісно, проблема лежить набагато глибше, аніж у привселюдних образах. Найімовірніше, дівчата ніяк не можуть поділити квартиру, яку Віктор Павлік обіцяв залишити сину і його матері, але той помер через хворобу. Тому було вирішено виселити звідти Лору, сплативши їй певне грошове відшкодування, на що жінка, звісно ж, не погодилася.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.