Син Марічки Падалко відновлює Київщину, яку у 2022 році звільняв його батько Єгор Соболєв: патріот росте

У народі кажуть: "Який дуб, такий й тин. Який батько, такий й син". Ця приказка про тих синів та доньок, чиї батьки сьогодні закрили собою країну, а діти намагаються своїми справами бути гідними їх.

Зіркова телеведуча має всі підстави пишатися не тільки своїм чоловіком, який у лиху годину залишив справу свого життя — журналістику та став на захист України у перші ж дні, але й своїм старшим сином Михайлом.

Зараз хлопцю 16 років. Він знаходиться поряд з мамою в той час, як молодші сестри перебувають за кордоном.

Відомо, що хлопець навчається останній рік в одній з київських шкіл, захоплюється футболом і, навіть, подає надії як спортсмен.

Патріотичне ж виховання Михайло явно отримує вдома. Хоча, вірогідно, й школа в цьому не стоїть осторонь.

Річ у тім, що цими днями у соцмережі з’явилося цікаве відео, на якому підлітки, учні старших класів київської школи взяли участь у відновленні одного з сіл Київщини. Село Загальці, що під Бородянкою, було зруйновано минулого року окупантами, а волонтерська ініціатива з прибирання пошкоджених будинків “Юрба” запросила на толоку не байдужих. Серед них активну участь в прибиранні брав Михайло Соболєв разом зі своїми однокласниками.

Михайло Соболєв
Михайло Соболєв з однокласниками

Разом ми — сила

Коли школярі прибули на місце, то їм здавалося, що такі руїни вони не зможуть прибрати й за кілька тижнів. Але, як кажуть: “Очі бояться, а руки роблять”. Об’єднавши зусилля кожного в єдине, за три години діти справилися з задачею та ще й попросили віники, щоб остаточно все прибрати. Інформація про це була викладена на шкільній сторінці “Майбутні” в інстаграмі.

Користувачі не забарилися зі схвальними відгуками:

“Ось воно, наше найкраще теперішнє, наше найкраще майбутнє! Боже, бережи кожного, дай їм сил та наснаги”,- написали школярам читачі.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.