Ілона Гвоздьова не задоволена своєю зовнішністю: танцівниця повідомила, що планує зробити пластичну операцію

Відома українська хореографиня й танцівниця Ілона Гвоздьова розповіла, що збирається зробити пластичну операцію. Що саме хоче змінити у своїй зовнішності знаменитість?

Ілона Гвоздьова, відома українська хореографиня та щаслива мама двох дітей, нещодавно зізналась, що наважилась зробити пластичну операцію. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла, що через багато днів вагання та діалогу із самою собою вона таки вирішила остаточно, що готова змінити своє тіло завдяки пластичній операції.

У новому дописі зірка українського танцю розповіла, що вона знову хоче відчувати себе жінкою. Ілона Гвоздьова зазначила, що майже два роки постійного стресу, народження дітей та неймовірно активний спосіб життя вплинули на те, що в артистки дуже підтягнуте та спортивне тіло. Хоча Гвоздьова часто отримує масу компліментів, насправді їй не зовсім подобається те, що вона бачить у дзеркалі.

Ілона Гвоздьова поділилась своїм свіжим фото та зізналась, що робитиме пластичну операцію
Ілона Гвоздьова поділилась своїм свіжим фото та зізналась, що робитиме пластичну операцію

Зірка розповіла, що, хоч і шанувальники постійно називають її тіло рельєфним і підтягнутим, це не зовсім те, як вона хоче себе відчувати. Знаменитість жартома зазначила, що візуально їй хочеться нагадувати не старшу сестру своєї доньки, а привабливу жінку. Саме тому, продовжила Ілона Гвоздьова, вона планує зробити операцію зі збільшення бюста.

За словами хореографині, вона пройшла багато консультацій і довго думала про те, чи варто втілювати у життя задуманий план. Врешті, зізналась Ілона Гвоздьова, вона вирішила, що у цьому житті потрібно дозволяти робити собі те, що приносить позитивні емоції та задоволення. Саме тому артистка вже активно планує операцію зі збільшення бюста.

Ілона Гвоздьова розповіла, що планує збільшити бюст завдяки пластичній операції
Ілона Гвоздьова розповіла, що планує збільшити бюст завдяки пластичній операції

Варто зазначити, що чоловік відомої української хореографині насправді проти такої операції. Втім, поділилась Ілона Гвоздьова, їй було важливо відповісти самій собі на запитання, чи дійсно вона цього хоче. Відповідь виявилась ствердною.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.