Колишній чоловік Лідії Таран Андрій Доманський втік з України: ведучий хотів переїхати жити до Білорусі

Відомий український телеведучий, як нещодавно виявилось, вже не мешкає на Батьківщині. Знаменитість виїхав за кордон та оселився в одній з країн Балтії

Андрій Доманський, відомий український телеведучий, запам’ятався шанувальникам не лише численними шоу, які вів на телебаченні, але і стосунками з Лідією Таран. Зіркова пара раніше жила разом, а журналістка навіть виховує доньку від свого колишнього цивільного чоловіка. Останнім часом про Доманського нічого не було чути, тому Слава Дьомін, зірковий журналіст, вирішив з’ясувати, де перебуває та чим займається знаменитість.

У новому випуску свого шоу український журналіст Слава Дьомін розповів, що найімовірніше Андрій Доманський деякий час тому виїхав з України та оселився в одній з країн Балтії. Про яку саме країну йде мова, невідомо, втім Дьомін впевнений, що Доманський покинув територію України.

Андрій Доманський найімовірніше виїхав за кордон та оселився в одній з країн Балтії
Андрій Доманський найімовірніше виїхав за кордон та оселився в одній з країн Балтії

До слова, виїхав за кордон Андрій Доманський цілком законно, адже він – багатодітний батько. За словами Слави Дьоміна, знаменитість виховує щонайменше трьох неповнолітніх дітей, а тому на кордоні України прикордонники не мають права затримувати ведучого чи забороняти йому виїзд за межі країни.

Варто нагадати, що раніше знаменитість втрапляв у гучні скандали через неоднозначну громадянську позицію. Так, 2018 року ведучий провів концерт до свята перемоги 9 травня. Втім, весь захід було пронизано проросійськими висловлюваннями, серед яких Доманський заговорив і про “українських фашистів”.

Андрія Доманського вже давно немає в Україні, а наразі він ймовірно живе у країнах Балтії
Андрія Доманського вже давно немає в Україні, а наразі він ймовірно живе у країнах Балтії

Через три роки знаменитість втрапив у наступний гучний скандал. 2021 року Андрій Доманський збирався їхати до Білорусі, аби провести там фестиваль “Слов’янський базар”. Втім, після критики зі сторони публіки чоловік вирішив відмовитись від пропозиції стати ведучим заходу.

Популярне

Схожі статті

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.