Дорослі чоловіки немов діти: Бєдняков доїдає після доньки, а Дантес катається на велику сина Кацуріної

Деякі чоловіки, навіть ставши дорослими, зберегли в собі дитячий запал. Ось і Андрій Бєдняков та Володимир Дантес неабияк потішили публіку доволі несерйозними витівками.

Андрій Бєдняков

Донька шоумена Ксенія відзначила 8-річчя. З притаманним йому гумором татусь привітав дівчинку в мережі, відкривши деякі таємниці родинного співжиття. З посту в Інстаграмі підписники дізналися, що татусь змушений не лише доїдати доньчині наїдки, але й приймати ванну після дитини.

Напевно, Андрій обіцяв іменинниці подарувати телефон, та сталася якась заминка. Отже, тато зробив приписочку, що гаджет буде після 10-го. Та попри все, блогер відзначив:

“Я завжди поруч. Щоб не сталося, буду підкидати тебе, поки є сили. До останнього подиху”.

Фоловери радо привітали батька з 8-річчям старшої дитини:

“Йомайо! Як я люблю тих чоловіків з дітьми на фото! Вітаю донечку – хай доля буде щасливою!”

“Вітання красуні і класним батькам!”

“З Днем Народження чудову дівчинку! Щастя їй та всій родині!”

“Вітаю! Ксеня – ваша копія, Андрію!”

Володимир Дантес

Своїх дітей Володя у шлюбі з Надею Дорофєєвою не нажив. Отже, змушений возитися з чужими. Схоже, він чудово ладнає з сином і донькою своєї нинішньої пасії Даші Кацуріної. Он навіть відібрав у 2-річного Іванка велосипед і сам усівся на чотириколісний транспорт.

Щоправда, хлопчика не образив, посадив собі на коліна. Старшенька 7-річна Саша тим часом теж перебуває поруч із молодшим братиком та майбутнім вітчимом. Нещодавно Дантес випустив композицію “Я виховую дітей”. Пісня неабияк зачепила молодих мамочок, які почали знімати відеоряд під цей наспів та викладати в TikTok. От артист і вирішив додати фотообкладинку:

“До кінця! За три дні більш як 3 тис. тік токів”, – похвалився Dantes.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.