Ольга Сумська показала архівне фото з сестрою Наталією: дружина Борисюка натякнула, що готова до примирення

У народі кажуть: "Сестра з сестрою, як річка з водою". Це так. Але іноді близьким людям, пов'язаним родинними зв'язками, потрібно не мало часу, щоб подолати непорозуміння.

Українці дуже люблять прекрасних актрис сестер Сумських Наталію та Ольгу. Ці видатні талановиті жінки зробили не мало для українського театру та кінематографа. Кожна по-своєму цінна в очах українського глядача, тому так уважно ми слідкуємо за відносинами двох сестер та боляче сприймаємо їхній конфлікт.

Зі слів сестер відомо, що вони майже не спілкуються між собою. І справа не тільки у тому, що сестри геть різні за поглядами на життя, а ще й у розбіжностях по політичних питаннях. Коли Народну артистку України Наталію Сумську прямо спитали, чи не стосується цей конфлікт політики, то вона відповіла: “Не без цього”.

Відомо, що до повномасштабного вторгнення росії в Україну, Ольга Сумська, як і багато інших українських артистів, їздила заробляти у сусідню країну гроші: давала концерти, брала участь у російських спектаклях. Така позиція, звісно, не могла радувати старшу сестру.

До того ж донька Ольги від першого шлюбу Антоніна, яка зараз знаходиться у росії, бо вона має чоловіка росіянина та двох дітей, не тільки замовчує російську агресію, а ще й бере участь у певних світських заходах. Така поведінка доньки є болючою темою для пані Ольги, про що актриса неодноразово говорила у своїх інтерв’ю зі сльозами на очах.

Та хай там як, а сучасний інтернет дозволяє слідкувати за життям близьких навіть, якщо немає реального спілкування. Наталія Сумська з певною долею іронії та суму повідомила, що знає про кожен крок сестри через те, що та розказує всім кожну деталь свого життя у фейсбуці. Ольга не забарилась з відповіддю та порадила старшій сестрі бути більш сучасною та також активно користуватися соцмережами.

“Ще будуть ролі! Вірю!”

Такі періодичні перепалки не сприяють примиренню сестер, а от нещодавня світлина, яку виклала Ольга в інстаграмі, явно свідчить про те, що сестра сумує за тими часами, коли вони були об’єднані не тільки родинними зв’язками, а й спільною справою, метою, мрією.