Померла мама Кузьми Скрябіна: що відомо про Ольгу Кузьменко та причину її смерті

Сьогодні перестало битися серце прекрасної людини, яка подарувала українцям співака та патріота Кузьму Скрябіна. Тепер син з мамою зустрінуться на небесах.

На 77 році життя сьогодні пішла до свого сина на небеса пані Ольга Кузьменко, мама улюбленого українського музиканта Кузьми Скрябіна.

Про Ольгу Кузьменко відомо, що жінка мала музичну освіту. Вона працювала у музичній школі викладачкою по класу фортепіано. Безумовно, у тому, що в неї виріс талановитий син музикант — її заслуга.

Всі, хто знав маму Кузьми, характеризують її як принципову людину, яка ніколи не називала чорне білим, не терпіла компромісів. Якось в неї спитали, чому вони з чоловіком не народили ще одну дитину. На це жінка відповіла: “Нащо, якщо у мене є Андрій? ”

Після загибелі сина у 2015 році вона не схотіла настоювати на відкритті кримінальної справи, бо вважала, що “той, хто це зробив, він до сьомого коліна буде розплачуватися”. Вона важко пережила трагедію, яка сталася з Андрієм, але все ж таки жінка знайшла собі сили продовжувати жити заради пам’яті сина. Пані Ольга написала книжки, які присвятила йому: “Моя дорога птаха. Мамина книжка”, “Група “Скрябін” та друзі по сцені», “Колискова для Андрійка”. Та є ще й пісня, яку мати написала вже після загибелі Андрія та присвятила її сину. Ця пісня колискова.

Сам же Андрій також у далекому 2012 році написав пісню “Мам”, яку присвітив своїй матері.

Є в пісні такі слова:

“Мам, ти мене вибач, що я став дорослим…Мам, а можна я до тебе завтра приїду?”

 

Померла
Померла мама Кузьми Скрябіна

Та сталося тепер навпаки: мама відправилась до сина…

“…Хай буде біля тебе поряд ангел-хранитель і я тоже буду десь поряд бродити, щоб не міряти наше життя в телефонних дзвінках”, – так колись співав їй син.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.