“Ревіла від відчаю”: зрадниця Ані Лорак крізь сльози в очах публічно пожалілася на українців

До співачки Ані Лорак останнім часом міцно приклеїлося клеймо "зрадниці". Українка вважає претензії українців безпідставними і не розуміє, за що її хейтять на батьківщині.

Багато українських зірок, що працювали в росії, після повномасштабного вторгнення в їхню країну, категорично висловилися проти вбивства мирних людей, спакували валізи й покинули кордони ненависної рашки.

З українців Ані Лорак підтримують лише мама та донька

Деякі залишилися і прийняли бік ворога. Ані Лорак весь цей час намагається перебувати над сутичкою, не підтримуючи жодну зі сторін й вважаючи себе ледь не “голубом миру”, який здатен співати хоч тут, хоч там.

Співачка з Чернігівщини удає, що не розуміє претензій до своєї особи з боку українців. В інтерв’ю російським пропагандистським каналам українка навіть жаліється на українців, які її критикують за мовчання про вбивства невинних земляків та бажання співати перед вбивцями.

За півтора року щоденних обстрілів українських міст Лорак жодного разу не вимовила й слова засудження щодо війни. Навпаки ображається:

“Ревіла від розпачу та несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а насамперед жінка, і мене сильно ранить, коли це необґрунтовано”.

Кароліна відзначила, що отримує підтримку від мами, доньки й російських шанувальників, які приходять на її концерти. Натомість українці розповсюджують фейки про неї. Мовляв, вигадали “Фонд помсти Ані Лорак” й повідомляють, що саме співачка фінансує заробленими у рф рублями атаки дронів на російські міста. Її навіть перевіряли у фсб, чи й справді українка допомагає ЗСУ.

Ані Лорак не соромиться брати участь в російському талант-шоу Ти супер

Ані Лорак зізналася, що допомагає дітям-сиротам в росії, оскільки сама виховувалася в інтернаті. А ще вона допомагає українським біженцям з житлом, які його позбулися, надаючи адресну поміч. Але військову допомогу надавати українській стороні не збирається, бо це суперечить її принципам.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?