Маша Єфросиніна розповіла Олі Поляковій, як треба правильно їсти пельмені: “В оцті їх покалампошкати”

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла підписникам, як правильно їсти пельмені. Виявляється, зірка знається на цій справі та розуміє, як смакуватиме краще

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та блогерка, нещодавно розповіла шанувальникам, як правильно куштувати пельмені. Знаменитість зізналась, що для того, аби насолодитись їхнім смаком, обов’язково потрібно додавати оцет. Крім того, Єфросиніна зазначила, що саме так вона куштувала пельмені до того, як почала вести здоровий образ життя.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита українська ведуча вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками та відповісти на 10 їхніх найцікавіших запитань. Одним із таких Маша Єфросиніна знайшла питання про те, які пельмені смачніші – смажені чи відварені у звичайній воді. Ні один із цих варіантів повністю не задовольнив зірку.

За зізнанням ведучої, востаннє вона куштувала таку страву, ще коли навчалась в університеті. Тоді, пригадує Маша Єфросиніна, вона надавала перевагу вареним пельменям. Втім, після приготування у воді їх потрібно було ще й помастити звичайним столовим оцтом.

Маша Єфросиніна навчила своїх підписників та Олю Полякову правильно їсти пельмені
Маша Єфросиніна навчила своїх підписників та Олю Полякову правильно їсти пельмені

Варто зазначити, що так відома українська ведуча та медійниця харчувалась раніше. Тепер знаменитість не просто займається спортом та уважно стежить за своїм раціоном, але й час від часу сідає на особливі детокс-дієти, спрямовані на те, щоб вивести з організму всі шкідливі речовини. Так, зірка раніше розповідала, що після таких дієт вона почуває себе набагато краще.

До слова, почала Маша Єфросиніна приділяти своєму здоров’ю так багато уваги після того, як за студентських років набрала феноменальну вагу. Тоді, після переїзду з рідного Криму, знаменитість на тлі стресу почала багато їсти. Втім, із часом ведуча змогла взяти себе в руки та скинути зайву вагу.

Популярне

Схожі статті

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!