Українсько-американська екснаречена Володимира Кличка показала свого загиблого брата: що з ним сталося

Відома американська модель Гайден Панеттьєрі нещодавно висловилась про свого брата. Знаменитість пригадала, що хлопець в юному віці відійшов у вічність

Гайден Панеттьєрі, відома американська модель, здобула в Україні особливе визнання після того, як почала стосунки зі спортсменом і боксером Володимиром Кличком. Зіркова пара стала батьками спільної доньки та стояла на порозі одруження, втім раптово розірвала стосунки та роз’їхалась у різні країни. Хай там як, але зараз Гайден Панеттьєрі впоралась з усіма проблемами зі свого минулого та продовжує життя.

Втім, не забуває знаменитість і про найріднішу людину, яка пішла на той світ передчасно. Мова йде про молодшого брата зірки, який помер у віці 28 років. Трагедія спіткала родину Панеттьєрі у лютому цього року – тоді її молодший брат Дженсен перебував у власному домі, а причиною смерті стала хвороба серця, кардіомегалія.

Гайден Панеттьєрі згадала про свого молодшого брата, якого не стало у лютому цього року
Гайден Панеттьєрі згадала про свого молодшого брата, якого не стало у лютому цього року

Наприкінці вересня рідний брат відомої американської актриси завжди святкував свій день народження. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Гайден Панеттьєрі присвятила Дженсену допис, в якому привітала його з днем народження. Цьогоріч юнакові могло б виповнитись 29 років, але, на жаль, йому не судилось відзначити цю дату.

У своєму Інстаграм-блозі американська актриса опублікувала фотографію з сімейного архіву. Знаменитість показала себе та свого молодшого брата біля різдвяної ялинки. В описі до нової фотографії Гайден Панеттьєрі зізналась, що сумує за своїм братом кожного дня та ніколи в житті не зможе про нього забути.

Гайден Панеттьєрі показала архівну фотографію зі своїм братом біля ялинки
Гайден Панеттьєрі показала архівну фотографію зі своїм братом біля ялинки

Зазначимо, що померлий родич колишньої нареченої Володимира Кличка також був пов’язаний із творчою сферою. Разом зі своєю старшою сестрою він встиг знятись у декількох фільмах. Крім того, Дженсен Панеттьєрі був залучений і до інших проєктів, в яких працював самостійно.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.