Світлана Лобода показала косу до пояса, але всі звернули увагу на складки на животі: “Не відфотошопила”

Відома українська співачка Світлана Лобода опублікувала на своїй сторінці фото з цікавою зачіскою, але несподівано нарвалась на критику користувачів мережі

Світлана Лобода, відома українська співачка, після початку повномасштабної війни в Україні повернулась на рідні землі. Сьогодні знаменитість продовжує активну професійну діяльність, а також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Так, наприклад, нещодавно зірка опублікувала фотографію, на якій похизувалась своїм довгим волоссям. Втім, не всі оцінили таку світлину, зазначивши, що на животі артистки можна побачити складки.

Так, зірка у своєму блозі опублікувала фотографію, яку зробила в автомобілі. Волосся на голові Світлана Лобода зібрала у косичку, а макіяж вирішила не робити. Спершу здається, ніби на світлині все чудово. Насправді ж знаменитість сіла в таку позу, що на її животі з’явилось декілька природних складок. Втім, користувачі мережі не втратили нагоди написати у коментарях про те, що побачили на світлині.

Світлана Лобода поділилась новою фотографією, але несподівано нарвалась на критику
Світлана Лобода поділилась новою фотографією, але несподівано нарвалась на критику

Так, під новою публікацією знаменитої артистки зібрались її шанувальники та недоброзичливці, які залишили різні коментарі. Серед приємного, Світлані Лободі написали, що вона має чудовий вигляд з новою зачіскою, а також їй пасує не носити макіяж. Крім неприємних коментарів про живіт, були й жартівливі висловлювання, мовляв, артистка з косою копією політикиню Юлію Тимошенко.

Світлана Лобода нарвалась на критику у соціальній мережі Інстаграм
Світлана Лобода нарвалась на критику у соціальній мережі Інстаграм

Варто зазначити, що критикували відому артистку не лише за опубліковану фотографію, але й за так звані гріхи минулого. До початку повномасштабної війни Світлана Лобода проживала та працювала на території росії, втім виїхати вирішила лише після 24 лютого. Тепер зірці постійно нагадують, що у час війни на Сході України вона продовжувала співпрацювати з людьми, які нині активно підтримують дії російської влади.

Популярне

Схожі статті

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.

Простий, але найсмачніший пиріг з серії “все змішала і в духовку”: хотілося б простіше, та вже немає куди

Хто з нас не мріяв про той момент, коли можна просто все змішати в одну миску, поставити у духовку й отримати в результаті щось надзвичайно смачне?